Lauri Valkoselle SM-hopeaa

28.08.2017

Lauri voitti viikonloppuna Salossa pelatussa 60-vuotiaiden sm-kisoissa lyöntipelin hopeaa tuloksella +4. Kilpailun voitti seniorikisoja jo vuosia hallinnut Ari Vauhkonen.

Olosuhteet olivat etenkin lauantaina haastavat kovan tuulen ja kuurosateiden johdosta. Sateenvarjoa ei voinut käyttää, koska kärryt eivät olisi pysyneet pystyssä. Sunnuntaille olosuhteet paranivat selvästi.

”Lauantaina putti toimi erinomaisesti ja tein 6 birdietä, joilla pystyin paikkaamaan muutamat nukahdukset. Pari epäonnistunutta chippiä esti huipputuloksen synnyn, silti tuloksena par ensimmäisen päivän jälkeen ja kolmas tila.

Toisena päivänä pääsin kentälle viimeisessä ryhmässä ja hyvä vire jatkui muutoin, paitsi putit eivät enää uponneet ja kolme kolmenputin griiniä ja pari huonoa lähestymistä huononsivat tuloksen +4:ään, mutta silti tiukan väännön jälkeen onnistuin nousemaan yhden lyönnin turvin hopealle” toteaa Lauri.

Onnittelut hienosta saavutuksesta!

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset