Juhlavuodentarjous!

16.03.2015

Juhlavuodentarjous!

Tulevalla kaudella golfyhteisömme täyttää 25 vuotta! Haluamme juhlan kunniaksi tehdä golfin aloittamisen mahdollisimman helpoksi:

 

Uusille jäsenille liittymistarjouksena pakettihintaan jäsenyys- ja kausipelimaksu aikuiselta yhteensä 350 e! Nyt kannattaa aloittaa golf ja ottaa kotiseuraksi Golf-Porrassalmi ja Annila!

Yhteydenotot toimisto@annilangolfkeskus.net

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset