Matkustusohje

MATKUSTUSOHJE 1.1.2024

 

Golf-Porrassalmi ry:ssä korvataan seuran edustamiseen liittyviä matkakustannuksia seuran jäsenille seuraavien periaatteiden mukaisesti.

 

 1. Korvausperusteen hyväksyminen

Korvaukseen oikeutetulle maksetaan seuran edustamisesta aiheutuneita matka- ja muita kuluja toimikunnille hyväksyttyjen budjettien sallimissa rajoissa toimikunnan puheenjohtajan hyväksynnällä. Toimikuntien puheenjohtajien matkalaskut hyväksyy yhdistyksen puheenjohtaja. Yhdistyksen puheenjohtajan matkalaskut hyväksyy toiminnanjohtaja.

Korvauksiin oikeuttavaa seuran edustamista ovat mm osallistuminen Golfliiton ja sen alueorganisaatioiden, seurojen yhteistyöelimien ja työryhmien tilaisuuksiin. Nämä kustannukset korvataan seuran hallituksen päätöksen mukaisesti.

 1. Kilpailutoiminnan matkalaskut

Golf-Porrassalmi ry korvaa matka- ja osallistumiskuluja eri kiertueilla edustuspelaajilleen edustuspelaajasopimuksen mukaan. Junioreiden (pl. edustuspelaajat) kilpailuihin osallistumista tuetaan Mikkelin Nuorisogolfin valmennusehtojen mukaisesti.

 1. Laskutus

Matka- ja majoituskustannuksista sekä kilpailumaksuista tulee laatia matkalasku, jossa selvitetään:

 • matkustaja;
 • henkilötunnus;
 • matkan tarkoitus ja ajankohta;
 • matkareitti:
 • muut matkaan osallistuneet henkilöt;
 • toteutuneet kulut, kassatositteet liitteenä, joka näyttää ostetun tuotteen ja veron osuuden (huom, ei maksupäätetositteita).

 

Matkalaskupohjan voi noutaa netistä seuran sivuilta. Matkalaskuissa tulee käyttää seuran laatimaa matkalaskupohjaa (ms-excel).

 

 1. Matkat

Yleistä kulkuneuvoa käytettäessä matkat korvataan toteuman mukaan.

Matka on aina tehtävä mahdollisimman edullisella tavalla.

Omaa autoa käytettäessä korvataan 50 % verohallinnon hyväksymästä kulloinkin voimassa olevasta kilometrikorvauksesta. Lisämatkustajista ja peräkärryn käytöstä maksetaan verohallinnon hyväksymä korvaus.

Henkilöauton käytössä edellytetään mahdollisuuksien mukaan täysiä kuormia. Mikäli seura järjestää yhteiskuljetuksen, ei matkakorvauksia suoriteta.

Matkakuluja ei korvata Mikkelin kaupungin alueella käytävistä kilpailuista/edustamisesta.

 

 1. Matkaselvityksen hyväksyminen ja maksaminen

 

Seuran edustamisesta aiheutuva matkalasku on jätettävä hyväksymistä varten seuran toimistoon kahden viikon kuluessa kustannuksia aiheuttaneesta tapahtumista sillä uhalla, että määräajasta myöhästyviä laskuja ei käsitellä, ellei viivästymiseen ole erityistä syytä.

Matkaennakkoa ei makseta, vaan kulut on maksettava ensin itse, jonka jälkeen ne laskutetaan seuralta tämän ohjeen mukaisesti.

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

29.05.2024 Metsäkeskus Golf

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset