Nexgolfin Erämaksu ominaisuus on käytössä Annilassa

25.02.2015

Annilan Golfkeskuksessa on otettu käyttöön NexGolf Erämaksu. Tämä tarkoittaa sitä, että osakas tai jäsen voi maksaa yli 50 € suuruisen osakkeen käyttö- tai kausipelimaksun nyt myös erissä NexGolf Erämaksun avulla. Kun saat meiltä laskun käyttö- tai kausipelimaksusta, jonka haluaisit maksaa erissä, toimi näin:

– Kirjaudu tunnuksillasi NexGolfiin ja tutustu NexGolf Erämaksuun Laskut-osiossa, tai mene osoitteeseenhttp://www.nexgolf.fi/documents/NexGolf_Eramaksu_pelaajille.pdf.

– Hae Erämaksua

Luottopäätöksen saat heti. Lisätietoja myös toimistosta: toimisto@annilangolfkeskus.net

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset