Nuorisogolf: Tuulin kuulumiset

20.11.2023

Tuuli Hovilalla onnistunut kausi takana

Golf-Porrassalmen junioreilla on onnistunut kausi takana. Yksi seuran menestynyt juniori on Tuuli Hovila. Tuuli sijoittui Aulangolla pelatuissa junioreiden lyöntipelin SM-kilpailuissa hopealle.

Tapasin Tuulin Savon Golftiimin Areenalla ja keskustelimme Tuulin golf -harrastuksesta. Samalla luovutin SM-mitalistille seuran huomionosoitukset.

Miten ja milloin golf -harrastuksesi on alkanut?  

Löin aluksi muovisilla golfmailoilla parin vuoden ikäisenä kotipihassa. Noin kuuden vuoden ikäisenä pelasin ensimmäisen kerran täyden kierroksen. Ennen sitä kävin silloin tällöin rangella perheeni kanssa.

 

Miten kulunut kausi meni?

 

Viime kausi meni hyvin. Kehityin ja sain tasoitustakin pudotettua. Kisatkin menivät mallikkaasti, etenkin U14 lyöntipelin SM-kilpailuista hopeamitali toi lisää intoa lajiin.

Millaisia tavoitteita olet asettanut alkavaan talvikauteen ja seuraavaan kesäkauteen?

Talvikaudella yritän kehittää tekniikkaa lisää kesäkautta varten. Kesäkauden tavoitteena on entistä tasaisempi pelaaminen ja oman kehityksen näkeminen.

 

Tuuli Hovila
Ikä: 14 v.
Asuinpaikka: Rantakylä, Mikkeli
Hyvä välipala golfkierroksella: Smoothiet ja Pekonin makuiset Tuc-keksit
Lempikenttä: La Finca Espanjassa
Annilan lempiväylä: Vaikkapa väylä 6. Siinä saa lyödä draivia ja pääsee sitten toista yrittämään päälle.
Kivoin muisto kesän golfeista:
Lyöntipeli SM-kisaviikko kokonaisuudessaan, oli kivoja lautapeli-iltoja kavereiden ja koutsin kanssa, musaa ja jutustelua.
Vahvuutesi golfissa:
Sinnikkyys. Vaikka kierros lähtisi heikosti käyntiin, saan käännettyä sen hyväksi, kun en anna periksi enkä luovuta.

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

24.04.2024 Talkoot ke 24.4.2024 klo 17 (Tapahtuma)Pidämme muutamat kenttätalkoot kentän avaamisen jouduttamiseksi. Tule mukaan tapaamaan tuttuja ja päivittämään kuulumiset. Talkoissa saamme yhdessä paljon aikaan! Juomatarjoilu. Huom! Talkoisiin ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Muista myös Talkookisa 25.5.2024 mukana olleille!

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset