Ohje ajanvaraukseen ja jäsentietojen päivitykseen

 

Tiedote ajanvarauksesta ja jäsentietojen päivityksestä

Ajanvaraus internetissä ja jäsentietojen muutokset
Ajanvaraus internetissä on reaaliaikainen, eli ensimmäinen ajan valinnut ja varaustiedot täyttänyt saa kyseisen ajan. Ajanvaraustiedot ovat aina näkyvissä internetissä.
Ajanvarausoikeudet saaneet jäsenet voivat varata aikoja kirjautumalla sisään järjestelmään. Myös muut voivat katsella ajanvaraustilannetta, mutta he eivät voi varata aikoja, eikä nähdä pelaajien nimiä. Aikoja, jotka ovat varattavissa internetin kautta, voidaan säädellä vielä siten, että osa ajoista on varattavissa vain caddiemasterin kautta. Tällä hetkellä kaikki tasatunnit ovat ainoastaan caddiemasterin varattavissa. Osa ajoista voi olla myös suljettuja, syynä voi olla esim. kilpailut, yritystapahtumat tai kentän huoltotoimet.
Varausrajoitukset: yksi pelaaja voi varata max 6 lähtöaikaa yhden viikon aikana ja ajanvaraus netin kautta onnistuu 7 vrk sisällä. Viikkoa kauemmaksi tulevat lähtöaikavaraukset hoituvat caddiemasterin kautta, samoin isommat ryhmävaraukset.

Ajanvarauksen ja jäsentietojen muuttaminen/päivitys osoitteessa
www.nexgolf.fi/gp

Käyttäjätunnus on oma jäsennumero ( löytyy jäsen- ja tasoituskortista). Jos et tiedä jäsennumeroasi, ota yhteyttä caddiemasteriin email golf-porrassalmi@annilangolfkeskus.net tai puh. 015 335 446, 015 335 518.
Jäsenen oletussalasana: etunimen 2 ensimmäistä kirjainta, sukunimen 2 ensimmäistä kirjainta sekä syntymäajasta päivän kaksinumeroinen numero esim.
Kalle Golfari, syntynyt 8.5.1950                         →                        KaGo08             (huomaa isot ja pienet kirjaimet)
Tämä henkilökohtainen salasana kannattaa vaihtaa heti ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Jos olet unohtanut salasanasi, et pääse kirjautumaan sisään tai haluat apua esim. tietojesi muuttamisessa, ota yhteyttä caddiemasteriin.

Ajanvarausoikeus sekä mahdollisuus kilpailuihin ilmoittautumiseen netin kautta on osakkeellaan pelaavilla osakkailla sekä kausipelioikeuden omaavilla jäsenillä. 
Kaikki jäsenet pääsevät omien jäsentietojensa käsittelyyn ja päivitykseen edellä mainituilla tunnuksilla.
Jäsentiedot täytyy päivittää vähintään kerran kaudessa. Golf-Porrassalmi ry on lisännyt sähköpostitse tapahtuvaa tiedottamista, joten email-osoitteet kannattaa pitää ajan tasalla. Samoin päivittäkää puhelinnumerot tekstiviestien vastaanottamista varten (esim. kilpailujen lähtöajat).

 

Sähköpostiviesti ajanvarauksesta jäsenelle

Kun pelikaverisi tekee oman varauksensa yhteydessä myös sinulle varauksen, sinulle lähetetään automaattisesti sähköpostiviesti, jossa on linkki varattuun lähtöaikaan. Linkki vie sinut NexGolfin kirjautumissivulle ja sinut ohjataan onnistuneen kirjautumisen jälkeen suoraan varauskalenteriin varauksen ajankohtaan. Sähköpostiviestissä näkyvät varauksen tekijän lisäksi muut peliryhmän jäsenet. Salatun varauksen nimi ei tule näkyville viestiin.

Automaattiviesti lähtee, mikäli jäsenen jäsentiedoissa   Muokkaa jäsentietoja – välilehdellä on KYLLÄ kaikissa näissä kohdissa:

–         Vastaanota sähköpostia seuralta tai liitolta

–         Käytän sähköpostia

–         Haluan automaattisia viestejä ajanvarauksesta

Voit tehdä tarvittavat muutokset jäsentietoihisi omilla tunnuksillasi. Ajanvarausviestien vastaanottamiseksi tarkista, että kaikissa näissä kohdissa on ”KYLLÄ”.

Viestiä ei lähetetä varauksen tekijälle, vaan ainoastaan, kun varaus tehdään toiselle jäsenelle. Viestin vastaanottaja siis näkee sähköpostistaan, kun joku toinen tekee hänelle varauksen, ja pääsee helposti tutkimaan varauksen tietoja.

Caddiemastereiden tekemistä ajanvarauksista ei lähde automaattiviestiä.

Mikäli haluat seuralta muuta sähköpostiviestiä, paitsi automaattista ajanvarausilmoitusta, laita muihin kohtiin ”KYLLÄ” ja kohtaan ”Haluan automaattisia viestejä ajanvarauksesta” EI.

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset