Päivitys aukioloaikoihin

10.09.2022

Päivitimme aukioloaikojamme syksyn edetessä:

Toimisto on avoinna arkisin klo 9 – 18, la-su klo 8 – 18. Arkisin voi lähteä pelaamaan klo 8 alkaen 9 reiän kierroksia ns. metsäpuolelle (väylät 1-4 ja 14-18) merkitsemällä nimi eteisen kierroskirjaan.

18-reiän kierrokset arkisin klo 9 alkaen. Puistopuolen (väylät 5-13) kastelujärjestelmän uudistamisremontti edistyy hyvin, ja urakoitsijoiden aamun muutamien tuntien keskeytyksettömän työskentelyn mahdollistamisen vuoksi arkiaamujen 18-reiän lähdöt alkavat vasta klo 9. Muistutuksena vielä näin syksyn epävakaisille keleille: Mikäli maa on kuurassa, lähtöajat peruuntuvat ja tällöin varataan uusi lähtöaika.

Taukokioski on avoinna pe-su klo 10 – 16 (säävaraus), ma-to se on suljettu.

Nurmilyöntipaikka rangella on suljettu, muutoin range ja harjoitusviheriöt ovat avoinna.

HUOM! Tiistaina 13.9. ilmastoidaan viheriöt ja kenttä avataan lähdöille vasta klo 14. Viheriöt jyrätään toimenpiteen jälkeen. Tämä on yksi tärkeä viheriöiden syksyn huoltotyö ja pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa hetkellistä pelillistä haittaa.

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset