Pelaaminen la 9.5. alkaen

09.05.2020

Muutamme lähtöaikavarauskäytäntöä ja la 9.5. alkaen lähtöryhmät ovat varattavissa 4 pelaajan ryhmissä. Lähtöajat 10 minuutin välein. Suosittelemme kuitenkin, että peliryhmä koostuu pääasiassa perheenjäsenistä tai muuten koronan aikana keskenään tekemisissä olevista vakiintuneista pelikavereista. Samalla myös pelaajakohtainen varauksien samanaikainen maksimimäärä nousee 6 varaukseen.

  • Lähtöajat varataan itse Nexgolfin kautta tai soittamalla caddiemasterille puh. 015 335 518. Sähköpostitse ajanvaraamista ei suositella.
  • Ajanvarauksen yhteydessä sallitaan peliryhmän sulkeminen muilta pelaajilta, mikäli lähtöajan varaaja näin toivoo. Lähdön voi sulkea muilta pelaajilta ainoastaan varaamalla ajan caddiemasterin kautta.
  • Jos peliryhmässä on tilaa ja sitä ei ole suljettu, voit varata itse ajan mihin tahansa ryhmään.
  • Jotta kentällä ei tulisi ruuhkaa tai odottelua, suositellaan 1-2 pelaajan ryhmien lähtevän kierrokselle aamulla.
  • Muistetaan pitää huolta turvaväleistä myös jatkossa.
  • Huomioidaan tämä myös kierroksen aikana ja hoidetaan mahdolliset ohittamistilanteet järkevästi.

Muita asioita:

  • Golfautoja voi vuokrata ke 6.5. alkaen.
  • Rangen toimintaohjeistus pysyy ennallaan ja maksimimäärä rangella on 10 hlöä.
  • Caddiemasterin toimistolta myydään kahvila tuotteita take away -periaatteella.
  • Taukokioski ei ole vielä avoinna.

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

04.06.2023 Annilan Mestaruus - tasoituksellinen reikäpeli- Ilmoittautuminen (Tapahtuma)Alkusarjat 4.6. 2023 klo 15.00 alkaen pelataan 4 pelaajan ryhmissä. Loppuottelu 30.9 mennessä Välierien häviäjät eivät pelaa pronssiottelua. Aikarajoissa on ehdottomasti pitäydyttävä. Ottelutulokset on ilmoitettava sähköpostilla kilpailutoimikunnan johtajalle viimeistään pelipäivää seuraavana päivänä (jarmo.suvisuo@gmail.com). KILPAILUINFO Osallistumisoikeus on GP:n jäsenillä ja Saimaa Golfin osakkailla. Ilmoittautumisaika päättyy tiistaina 30.5.2023. Ilmoittautuminen NEXGOLFissa. Kilpailussa pelataan alkusarja 4.6. 2023 alkaen klo 15.00. Alkusarjaan osallistuvat kaikki pelaajat. Pelaajat arvotaan 4 hengen ryhmiin. Jokaisen ryhmän palaaja pelaa jokaista vastaan 6 väylän reikäpelin. Väylillä 1-6, 7-12 ja 13-18 on siis aina oma reikäpeli. Peliparit vaihtuvat aina 6 väylän jälkeen. Voittaja saa aina 6 väylän kisasta 2 pistettä ja tasapeli on 1 pisteen arvoinen. Arvonnan suorittaa kilpailutoimikunnan puheenjohtaja vähintään yhden jäsenen kanssa keskiviikkona 30.5. klo 16.00. Jos ryhmän koko on 3, niin yksi pelaaja joutuu aina vuorollaan pelaamaan ilman vastustajaa tai vain kävelemään mukana. Alkusarjassa pelataan vain 6 väylän kisoja. Jos ryhmässä on kahdella tai useammalla pelaajalla samat yhteispisteet , niin ryhmän voittaja ratkaistaan sudden death menettelyllä, joka pelataan välittömästi kierroksen jälkeen. 8 parasta pelaajaa menee jatkoon. Jatkoon menneet sijoitetaan kaavion mukaan pelipareiksi. Voittaja menee aina jatkoon. Pelataan 18 reikää. Pelaajat saavat vapaasti sopia peliajan. Ottelut pelataan 3/4-tasoituksilla (kilpailupäivän tasoitus). Kaikki pelaavat samassa sarjassa. Kaikki pelaajat voivat valita joko punaisen tai keltaisen aloituspaikan. Alkusarjassa voi vaihtaa aloituspaikkaa, kun edellinen peli on päättynyt. Pelaaja voi pelata eri otteluissa eri tiiltä. Kilpailumaksu 10 euroa laskutetaan. Palkitaan neljä parasta. Pronssiottelua ei pelata. Palkintojen jako päättäjäisissä. Sarjat; vain yksi yleinen sarja Mahdolliset erimielisyydet ratkaisee kilpailutoimikunta.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset