Paikallissäännöt

PAIKALLISSÄÄNNÖT GOLF-PORRASSALMI RY

päivitetty 15.7.2022

Kaikilla Suomen kentillä voimassa olleet paikallissäännöt säilytettiin 1.1.2016 lähtien Annilassa lähes ennallaan, ainoastaan sähkötolppiin ja kiinnitysharuksiin osuneita lyöntejä ei enää uusita kun taas kentällä vain peliä haittaaviin sähköjohtoihin  ja eristekuppeihin  eli väylien  1,7,9,16,17 ja 18 poikki kulkeviin osuneet lyönnit uusitaan.

Etäisyyksien merkinnät on kaikki mitattu viheriöiden keskelle, llinnuntietä pitkin.

Vapautuminen eräistä epänormaaleista kenttäolosuhteista (muualla kuin estealueilla):

 

  • Eläinten kaivamat kolot: Näitä ovat myös maamyyrän eli kontiaisen  tasoitetut maakasat, mutta vain silloin, kun pallo on kentän lyhyeksi leikatulla osalla.
  • Kiinteät haitat: Näitä ovat muut kuin nurmipäällysteiset tiet, jotka ovat kentän oleellisia rakenteita eikä niistä voi vapautua (jos  pallo ja jalat  ovat nurmella), sekä  teiden  reunukset,  sepelipäällysteinen  alue taukokioskin ympärillä (taukokioski on suojeltu alue eikä sen yli saa lyödä  vaan  siitä  on  vapauduttava myös pelilinjan suhteen),kaikki katajat ja punaisilla nauhoilla merkityt suojeltavat puut ja pensaat kuten myös roskakorit ja penkit sekä kaikki keinotekoiset rakennelmat, elleivät ne ole liikuteltavia haittoja.
  • Kunnostettavat alueet: a) Merkitty valkoisella maalilla tai sinisillä paaluilla. Näitä ovat työkoneiden renkaiden selkeät painumat, b) Ilman  merkintääkin  repairia  ovat  lisäksi terien raapaisut, siirtonurmen saumat ja siirtonurmipalat sekä veden valumaurat kentällä.

Vaurioituneen mailan korvaaminen.  Pelaaja voi  korvata  millä tahansa  mailalla  mailan, jonka  hän tai caddiensä on kierroksellaan katkaissut tai vaurioittanut mailaa merkittävästi muuten kuin vihastuksissaan.

Pelaajan tulee huomioida seuraavien reikien tapaukset:

9    Punainen estealue reiällä 9 yhtyy ulkorajaan. Kun pallo menee outin kautta punaiselle estealueelle, peliä jatketaan kahden mailanmitan sisältä väylän reunasta valkoisen ja punaisen paalun kohdasta.

11  Taukokioskilla on joka kierroksella 10 minuutin  pakollinen tauko kioskin aukioloaikoina.

11 ja 13 Ko. reikien välillä on out-paalut. Reikien 11 ja 12  suhteen ne ovat kiinteitä haittoja.

 

 

Paikallissääntöihin voi tulla lisäyksiä/muutoksia, mikäli kyseisenä pelipäivänä on esim. epänormaalit kenttäolosuhteet.

 

 

                 

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

30.05.2023 Demo Ping Annilan rangella (Tapahtuma)Varaa aika ja tule testaamaan Pingin uutuuksia Annilan rangelle. Mailademoissa fittaukset ajanvarauksella klo 15-19 Varaa aikasi: tia@golftiimi.fi

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset