Range avataan pe 16.4.2021 klo 12

Range avataan 16.4.2021 klo 12

Käytössänne on uudet lyöntimatot sekä uusi palloautomaatti. Palloautomaatti toimii ladattavalla Annilan rangekortilla sekä lähimaksulla (pankki- tai luottokortti). Yksittäisen pallokorin veloitus on lähimaksulla maksaessa 2,50 e.

Rangekortille voi ladata kerralla enemmän koreja.

Hinnasto:

Kortti 5 e

10 koria = 22 e

20 koria = 40 e

30 koria = 55 e

Toimisto on tässä vaiheessa avoinna päivittäin klo 11-15, jolloin voit käydä lataamassa rangekorttiin lisää koreja.

Lue ohjeet vastuulliseen harjoitteluun:

Koronaviruspandemian aikana on kaikkien terveys ja hyvinvointi nyt tärkein asia. Seuraamme aktiivisesti viranomaisten tiedotteita ja ohjeita. Näiden linjausten pohjalta olemme tehneet rangellemme tällä hetkellä voimassa olevat rajoitukset ja ohjeet vastuullisesta harjoittelusta.

Rangeohjeet on laadittu Suomen Golfliiton ohjeistuksen mukaisesti, tarkoituksena on mahdollistaa kaikille turvallinen harjoittelu Annilassa.

 • Lyöminen on sallittu ainoastaan matoilta
 • Nurmilyöntipaikka ei ole vielä käytössä
 • Älä lainaa toisen välineitä
 • Huomioi riittävä turvaväli harjoitellessa sekä omalle lyöntipaikalleen mennessä, huomioi etäisyys myös palloautomaatilla sekä parkkipaikalla
 • Noudatamme yhdessä viranomaisten ohjeita mm. kokoontumisen rajoituksesta, joten rangella ja parkkipaikalla vältetään lähikontakteja eikä jäädä odottelemaan kavereita.
 • Mikäli et heti pääse lyöntimatolle, odota vuoroasi kauempana.
 • Ota oma käsidesi mukaan
 • Pese kädet ennen rangelle tuloasi ja sieltä lähdettyäsi.

Muuta huomioitavaa:

 • Range on avoinna klo 9-20 (säävaraus), muulloin alue ei ole käytössä edes omilla palloilla. Muut harjoittelualueet eivät ole vielä käytössä.
 • Säävaraus. Mikäli keli kylmenee uudelleen, range suljetaan tilapäisesti.
 • Bägivarasto sekä wc-tilat ovat vielä poissa käytöstä
 • Käytäthän kasvomaskia asioidessasi pikaisesti toimistolla (avoinna klo 11- 15). Käsidesit löytyvät ulko-oven luota, samoin rangen seinustalta.

Mikäli tarvitset rangekorttiin latausta tai haluat ostaa uuden kortin ja haluat maksaa sen Smartum-, Edenred-, Eazybreak tai ePassin mobiilimaksuna, soita toimistolle puh. 015 335 518 (avoinna klo 11 – 15). Käteistä rahaa emme tässä vaiheessa käytä.

Mikäli range ruuhkautuu, siirrymme lyöntipaikkojen etukäteen varaamiseen NexGolfin kautta.

Muutoksista ja aukiolosta löytyy tietoa NexGolfin kirjautumissivulta.

TÄRKEÄÄ!     Jos olosi tuntuu vähänkin kipeältä/ olet toipumassa sairaudesta tai kuulut riskiryhmään, pyydämme sinua pysyttelemään vielä kotona. Samoin, mikäli lähipiirissäsi on flunssaisia henkilöitä, pysyttele itsekin kodin sisäpuolella.  Golfille tulee vielä aikansa!

Kaikkien rangella olevien täytyy noudattaa näitä ohjeita. Pelaaja on itse vastuussa omasta toiminnastaan. Varmistetaan, että meidän pelaajamme toimivat vastuullisesti tässä poikkeustilanteessa.

Nautitaan ulkoilusta ja harrastuksestamme, näillä varotoimenpiteillä se on sallittua!

Lisätietoja toimistolta, puh. 015 335 518

 

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

20.04.2023 Sääntöilta, yhdessä MG:n kanssa (Tapahtuma)Sääntöilta järjestään Mikkelin Golfin tiloissa 20.4 klo 17.00. Kouluttaja on Arto Teittiinen. Koulutuksessa kerrotaan mitä tämän vuoden sääntömuutokset merkitsevät ja kerrataan sääntöjä. Voit esittää kysymyksiä mieltäsi askarruttavista säännöistä tai niiden tulkinnasta. Tilaisuus kestää noin 2 tuntia. Ilmoittaudu tapahtumaan nexgolfin kautta 14.4. mennessä.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset