Rento Seurascramble

21.06.2016

RENTOA MEININKIÄ SEURASCRAMBLESSÄ

 Rento seurascramble pelattiin 19.6.2016 Texas Scramblena kolmihenkisin joukkuein. Sade huuhtoi pallot ja pelaajat ajoittain tehokkaastikin, mutta loppua kohden selkiintynyt ja sinällään lämmin sää saatteli osallistuneet kymmenen joukkuetta hyvän tuulisina maittavan lounaan ääreen. Pelaajat arvottiin mahdollisimman tasavahvoihin joukkueisiin ja ilmeisesti tämä onnistuikin, sillä kaikki joukkueet olivat kuuden lyönnin sisällä. Voittoon karkasi selvähköllä kolmen lyönnin erolla muihin joukkue Markku Ruotsalainen, Sirkka Puikkonen, Erkki Alanen. Hienoa, että nuoriso oli jälleen esillä.

Kari Mäkelä oli laatinut taukokioskilla ratkaistavaksi sääntöpähkinöitä. Oikein ratkaistu tehtävä antoi hyvityslyönnin ja lopputulokseen oli mahdollista vaikuttaa enintään kahden lyönnin verran.  Kisaisäntänä toimi rentoon tyyliinsä Jarmo Suvisuo.

Tulokset kokonaisuudessaan löytyvät Nexgolfista.

 

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset