Saimaa Senior Scramble Tour (SSS-Tour) 2022

Saimaa Senior Scramble Tour (SSS-Tour) 2022

 

OSAKILPAILUT 2022

Kartano Golf                      12.05

Imatran Golf                       19.05

Laukaan Peurunka Golf     02.06

Viipurin Golf                      16.06

Mikkelin Golf                     07.07

Tahko Golf                         11.08

Karelia Golf                      25.08

Ilmoittautumiset lähetetään seuroittain. Golf-Porrassalmen ilmoittautumiset kokoaa Matti Valkonen ittam.valkonen@gmail.com 050 590 6760.

Kasvavan mielenkiinnon johdosta GP:n senioritoimikunta on tehnyt seuraavan linjauksen kokouksessaan 15.2.2022: Kaikkien parien on ilmoitettava halukkuutensa 20.4 mennessä osallistumisestaan SSS-Tourille. Ilmoitukset tulee lähettää Matti Valkoselle ja niissä on oltava merkittynä ne osakilpailut, joihin pari haluaa osallistua.

Tämän jälkeen senioritoimikunta laittaa parit ilmoittautumisjärjestykseen osakilpailuittain. Varma paikka on viidelle parille, mutta käytännössä useampikin pari pääsee mukaan riippuen järjestäjän kapasiteetista.

Periaate: Vuoden 2021 kokonaisrankingin kaksi parasta GP:n paria saa osallistumisoikeuden. Loput parit arvotaan järjestykseen. Kaikille pareille pyritään takaamaan ainakin 3 osakilpailua. Viimeiseen osakilpailuun varman saavat paikan senhetkisen rankingin parhaat parit.

 

OTTEITA SÄÄNNÖISTÄ JA OHJEITA KILPAILIJOILLE

Pelimuoto on pariscramble/pistebogey. Kokonaispisteisiin lasketaan kolmen parhaan kilpailun tulokset.

Lähtölistat on oltava valmiina järjestävän seuran kotisivuilla kilpailua edeltävänä tiistaina klo 12.00

Pääsääntöisesti pelaajaparin tulisi edustaa samaa seuraa. Eri seurojen pelaajista koostuva pari lasketaan ilmoittavan seuran osallistuja kiintiöön. Osallistumisoikeus on vain senioreilla. Kokonaiskilpailuun osallistuakseen peliparin on pysyttävä samana.

Sääntöihin on tehty ja tullaan tekemään päivityksiä kevään SSS-Tourin kokouksessa. Päätöksistä informoidaan tällä sivustolla.

SSS-Tourin kotisivu ja säännöt löytyvät Kartanogolfin nettisivuilta.

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

25.05.2022 GP Viikkokisat 25.5.2022Osallistumisoikeus: GP:n jäsenillä ja Saimaa Golfin osakkailla. (Pelkästään vuokrapelioikeuden hallinta ei siis riitä osallistumiseen, ellei ole GP:n jäsen). Osallistumismaksu on 5 e / startti, joka laskutetaan nexgolf-järjestelmän kautta. Sarjat: Miehet pistebogi Naiset pistebogi Miehet pelaavat keltaiselta tiiltä. M 65 voivat halutessaan pelata punaiselta tiiltä. Naiset pelaavat punaiselta tiiltä. Miehillä maksimi tasoitus on 36. Naisilla tasoitus voi olla suurempi kuin 36. Keskeytys tai palauttamatta jätetty kortti => tulos on 0 pistettä. Kilpailupäivä voi olla keskiviikko tai torstai. Kilpailukausi alkaa 25.5 ja päättyy 8.9., (16 viikkoa). Pelin voi suorittaa vapaasti k.o. päivän aikana, mutta vain yhden kilpailun päivässä. Pelaaja saa pelata samalla viikolla useampana päivinä, tällöin pitää maksaa jokaisesta kierroksesta osallistumismaksu. Paras tulos viikolta jää voimaan.Samalla on sallittua osallistua toiseen LYÖNTIPELIKILPAILUUN. Lyöntipelikilpailua ja reikäpeliä ei voi pelata samalla kertaa, koska säännöt ovat näissä pelimuodoissa merkittävästi erilaiset. Lopulliseen tulokseen huomioidaan 6 parasta tulosta.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset