Muutoksia kilpailuihin

08.09.2020

Essoten alueella on todettu useita koronatartuntoja alkuviikon aikana. Haluamme toimia vastuullisesti ja välttää suurempia kokoontumisia ja lähikontakteja, joten tästä syystä perumme perjantaille 11.9.2020 Annilassa pelattavaksi suunnitellun senioreiden yhteisen seuraottelun Jyväsgolfin sekä Mikkelin Golfin kanssa.

Yhteistyössä Valiokiinteistöt Oy:n kanssa olemme yhdessä päätyneet myös lauantain 12.9.2020 Open-kisan peruuttamiseen. Nämä molemmat kisat olivat yhteislähtökisoja, joissa on hankalampaa välttää kontaktia suuren pelaajamäärän vuoksi, joten päädyimme tähän ratkaisuun.

Pidetään huolta turvaväleistä ja vältetään isompia kokoontumisia. Käsidesiä on tarjolla useammassa paikassa Annilan sisääntulossa ja rangella, käytetään sitä ihan reilusti. Jos tunnet olevasi vähänkään kipeä tai olet altistunut virukselle, jää kotiin lepäämään. Pelaamiselle löytyy aikaa myöhemminkin.

Klubi ja kenttä on normaalisti avoinna, tule nauttimaan saapuvasta syksystä hyväkuntoiselle kentälle!

Pidetään huolta itsestänne ja toisistamme!

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset