Senioreiden toimintasuunnitelma 2022

Senioritoimikunta

Senioritoimikunta järjestää nimenomaisesti seniorijäsenilleen suunnattuja tapahtumia. Osallistumisoikeus senioreille suunnattuihin tapahtumiin syntyy sinä vuonna, jolloin henkilö täyttää 50 vuotta, joten tapahtumissa pyritään ottamaan huomioon myös ne seniorijäsenet, jotka ovat vielä työelämässä kiinni. Seniorien yhteisöllisyyttä pyritään vahvistamaan lisäämällä perinteisiin kilpailuihin joukkuepelimuotoja ja yhteislähtöjä mahdollisuuksien mukaan.

Annilassa järjestetään SGS Aluetour osakilpailu 9.8.2022.

Seniorien seuraottelut kaudella 2022:

  • kaksiosaiset ottelut Mikkelin Golfia ja Imatran Golfia vastaan;
  • vuorovuosin pelattavista otteluista pelataan vieraskentällä HaGK-GP ja JG-GP. Kotiotteluina pelataan ottelut GP-KGOLF ja GP-KeG. HaGK:ia vastaan pelaa toimikunnan puheenjohtajan valitsema 6+2 hengen joukkue. Muihin otteluihin toivotaan runsasta osanottoa.
  • Annilassa pelattavia seuraotteluita pyritään ainakin osin yhdistämään, jolloin niistä saadaan suurempia tapahtumia.

Senioreiden kuukausikilpailut:

  • viisi osakilpailua kattava sarja toukokuusta syyskuuhun. Kilpailumuotona pistebogey, yksi yleinen sarja. Kilpailupäiviä ovat lauantai, sunnuntai ja maanantai, jolloin lisäystä edellisvuoteen on yksi päivä/kk.
  • seuraotteluissa pelatut kierrokset huomioidaan toimikunnan määräämällä tavalla myös kuukausikilpailujen kokonaistuloksissa.

Senioreiden Suomen Mestaruus kilpailut

Senioritoimikunta on budjetoinut SM-kisoihin osallistumiset. Joukkue lähetetään sekä M60 että M65 sarjoihin. Joukkuevalintojen kriteerit julkaistaan kevään 2022 kuluessa.

Henkilökohtaisissa kilpailuissa osallistutaan mahdollisimman useaan sarjaan 1-5 henkilön toimesta.

Muuta kilvoittelua:

  • kilpailukausi aloitetaan toukokuussa pelattavalla 4-hengen scramblella.
  • senioreiden Ruskagolf, jonka yhteydessä on kuukausikilpailujen palkintojen jako. Ruskagolf pelataan henkilökohtaisena pistebogeypelinä. Voittaja palkitaan myös kiertopalkinnolla (Pepen maila).
  • Lähipelirata järjestetään ensimmäistä kertaa kilpailumuodossa.

Senioritoimikunta kannustaa jäseniään osallistumaan Saimaa Senior Scramble -Tourille. Tarkemmat kriteerit ilmoittautumisesta ja pelioikeuksista julkistetaan kevään aikana.

Senioritoimikunta välittää jäsenille tietoa Suomen Golfsenioreiden järjestämistä tapahtumista ja osallistumista niihin tuetaan budjetin rajoissa.

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

26.05.2022 GP Viikkokisat 26.5.2022Osallistumisoikeus: GP:n jäsenillä ja Saimaa Golfin osakkailla. (Pelkästään vuokrapelioikeuden hallinta ei siis riitä osallistumiseen, ellei ole GP:n jäsen). Osallistumismaksu on 5 e / startti, joka laskutetaan nexgolf-järjestelmän kautta. Sarjat: Miehet pistebogi Naiset pistebogi Miehet pelaavat keltaiselta tiiltä. M 65 voivat halutessaan pelata punaiselta tiiltä. Naiset pelaavat punaiselta tiiltä. Miehillä maksimi tasoitus on 36. Naisilla tasoitus voi olla suurempi kuin 36. Keskeytys tai palauttamatta jätetty kortti => tulos on 0 pistettä. Kilpailupäivä voi olla keskiviikko tai torstai. Kilpailukausi alkaa 25.5 ja päättyy 8.9., (16 viikkoa). Pelin voi suorittaa vapaasti k.o. päivän aikana, mutta vain yhden kilpailun päivässä. Pelaaja saa pelata samalla viikolla useampana päivinä, tällöin pitää maksaa jokaisesta kierroksesta osallistumismaksu. Paras tulos viikolta jää voimaan.Samalla on sallittua osallistua toiseen LYÖNTIPELIKILPAILUUN. Lyöntipelikilpailua ja reikäpeliä ei voi pelata samalla kertaa, koska säännöt ovat näissä pelimuodoissa merkittävästi erilaiset. Lopulliseen tulokseen huomioidaan 6 parasta tulosta.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset