Senioreiden kausi päätökseen Ruskagolfin myötä 22.9.2020

23.09.2020

 

GP:n seniorien kausi saatiin päätökseen perinteisessä Ruskagolfissa 22.9.2020. Mukavassa loppukesän säässä kilpailuun osallistui peräti 39 pelaajaa. Voiton ja kilpailun kiertopalkinnon otti haltuunsa Pertti Laitasalmi 37 pisteellä. Saman pistemäärän keräsi toiseksi sijoittunut Pertti Häkkinen. Kolmanneksi sijoittui Ari Mattola, ja parhaan ladypelaajan palkinnon vei Meri Manninen. Lähimmäksi lippua taituroi Alice Virtanen ja lähtöryhmien välisen bestball-kilpailun (kahden parhaan pelaajan tuloksin) vei ryhmä, jossa pelasivat Jarmo Suvisuo, Kai Weckström, Pertti Häkkinen ja Kari Ora.

Ruskagolfin palkintojenjaon yhteydessä jaettiin senioreiden kuukausikilpailujen palkinnot. Voittajana kilpailusarjasta selviytyi Veli-Matti Kurtti. Toiseksi samoilla yhteispisteillä sijoittui Kai Weckström. Muille palkintosijoille sijoittuivat Matti Valkonen, Joel Patrikka ja Malla Vanhanen. Osakilpailuvoittajina palkittiin Kurtti (2 voittoa), Weckström, Valkonen ja Lasse Miettinen. Kuukausikilpailuissa pelattiin kaikkiaan 40 kierrosta enemmän kuin vuonna 2019. Kasvua oli peräti 25 %.

Seuraotteluista jäi syksyllä pelaamatta Mikkelissä uudelleen pahentuneen Korona-virustilanteen vuoksi seuraottelut Mikkelin golfin ja Jyväsgolfin kanssa. Samalla jäi pelaamatta yksi kuukasikilpailujen ns. bonuskierroksista.

Toimikunta palkitsi kauden päätteeksi erityispalkinnolla Pertti Häkkisen pelaajana, joka on aina innolla mukana eri tapahtumissa, ja joka ei suotta murjota olosuhteista tai mahdollisesti epäonnistuneesta lyönnistä, vaan on aina iloinen. Parilla sanalla sanoen; Pertti on mukavaa peliseuraa.

Toimikunta toivottelee GP:n senioreille hyvää syksyä ja aktiivista talvea. Iloisin ilmein kohti uutta kautta!

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

29.05.2024 Metsäkeskus Golf

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset