Seuramatka Kymengolfiin 20.5.

06.05.2018

Saimme suuren kysynnän vuoksi muutaman lisäpaikan seuramatkalle Kymen Golfiin 20.5.2018. Kokonaismäärä on nyt 34 ja jäljellä on vielä 2 paikkaa, ilmoittautumiset Nexgolfiin.

Mikäli matka täyttyy, voit ilmoittautua jonotuspaikalle Jorma Hietaselle puh. 0500 517891. Mikäli joudut perumaan jo aikaisemman ilmoittautumisesi, siitä myös Jormalle ilmoitus, niin saadaan paikat taas täyteen.

Tulossa kiva retki, olethan mukana!

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset