Seuramatka Revontuligolfiin 9.8.2015

22.07.2015

Golf-Porrassalmen jäsenten seura- ja pelimatka suuntautuu Revontuli Golfiin Hankasalmelle. Matka tehdään sunnuntaina 9.8.2015.

Matkaan sisältyy bussikuljetus Annilasta, kierros kiinnostavalla kentällä hyvässä seurassa, saunomismahdollisuus ja ruokailu. Lähtö Annilasta klo 8.30. Tiiaikoja on varattu klo 11.10 alkaen.

Ilmoittautumiset ensisijaisesti Nexgolfissa, heinäkuun kuluessa. Seura sponsoroi matkaa, joten hinnaksi muodostuu osallistujamäärästä riippuen 30- 40 euroa hengeltä (junioreilta vähemmän). Maksu paikan päällä. Ilmoittaudu pian ja tule mukaan, tehdään yhdessä hauska pelimatka!

Tiedustelut ja lisätiedot: kapteeni, Jukka Röyti, jukka.royti@gmail.com.

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset