Seuraottelu GP-KeG

07.08.2015

DSC02795 DSC02793 DSC02773 DSC02772 DSC02771 DSC02762 DSC02760

 

 

 

 

KAUDEN 2015 SEURAOTTELUT PAKETTIIN VOITOLLA KERIGOLFISTA

 

Kauden viimeinen seuraottelu pelattiin Annilassa keskiviikkona 5.8. Kerigolfia vastaan aurinkoisessa ja kesäisessä säässä. Epävakaiden säiden sävyttämän kesän jälkeen sateensuojille oli vihdoin käyttöä ainoastaan aurinkovarjoina!

Ottelu päättyi Golf-Porrassalmen voittoon lukemin 7 – 2. Joukkueessamme oli sopivassa suhteessa iän tuomaa kokemusta ja nuoruuden antamaa intoa ja pelirohkeutta. Erityisen ilahduttavaa onkin todeta, että ottelunsa voittaneiden joukkoon kuuluivat mm juniori-ikäiset pelaajamme Henrietta Nykänen, Antti Valjakka ja Eero Liikanen.

Kauden aikana seuraotteluihin osallistui 27 pelaajaa puheenjohtajan ja kapteenin lisäksi. Pelipositioita oli kaikkiaan tarjolla 36 eli pelaajakierto oli 75 % ja kenelläkään ei ollut kuin enintään kaksi osallistumista (puheenjohtaja ja kapteeni eivät siis ole tässä laskennassa mukana). Ensikertalaisia eri joukkueissa oli mukana kaikkiaan viisi. Moni heistä toi mukavasti pisteitä kotijoukkueen laariin.

Voitto ei tietysti ole pääasia, vaan hieno mahdollisuus uusiin pelituttavuuksiin. Tosiasia on kuitenkin, että kauden aikana GP voitti vain yhden seuraotteluistaan. Edellisen kerran vastaava tapahtui kesällä 2012.

Kiitokset otteluissa tällä kertaa ahertaneille ja toivotaan, että jatkossakin joukkueisiin löytyy halukkuutta. Otteluihin osallistuminen kasvattaa myös omalta osaltaan seurahenkeä.

Näillä mietteillä:

Kapteeni, Jukka Röyti

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

04.06.2023 Annilan Mestaruus - tasoituksellinen reikäpeli- Ilmoittautuminen (Tapahtuma)Alkusarjat 4.6. 2023 klo 15.00 alkaen pelataan 4 pelaajan ryhmissä. Loppuottelu 30.9 mennessä Välierien häviäjät eivät pelaa pronssiottelua. Aikarajoissa on ehdottomasti pitäydyttävä. Ottelutulokset on ilmoitettava sähköpostilla kilpailutoimikunnan johtajalle viimeistään pelipäivää seuraavana päivänä (jarmo.suvisuo@gmail.com). KILPAILUINFO Osallistumisoikeus on GP:n jäsenillä ja Saimaa Golfin osakkailla. Ilmoittautumisaika päättyy tiistaina 30.5.2023. Ilmoittautuminen NEXGOLFissa. Kilpailussa pelataan alkusarja 4.6. 2023 alkaen klo 15.00. Alkusarjaan osallistuvat kaikki pelaajat. Pelaajat arvotaan 4 hengen ryhmiin. Jokaisen ryhmän palaaja pelaa jokaista vastaan 6 väylän reikäpelin. Väylillä 1-6, 7-12 ja 13-18 on siis aina oma reikäpeli. Peliparit vaihtuvat aina 6 väylän jälkeen. Voittaja saa aina 6 väylän kisasta 2 pistettä ja tasapeli on 1 pisteen arvoinen. Arvonnan suorittaa kilpailutoimikunnan puheenjohtaja vähintään yhden jäsenen kanssa keskiviikkona 30.5. klo 16.00. Jos ryhmän koko on 3, niin yksi pelaaja joutuu aina vuorollaan pelaamaan ilman vastustajaa tai vain kävelemään mukana. Alkusarjassa pelataan vain 6 väylän kisoja. Jos ryhmässä on kahdella tai useammalla pelaajalla samat yhteispisteet , niin ryhmän voittaja ratkaistaan sudden death menettelyllä, joka pelataan välittömästi kierroksen jälkeen. 8 parasta pelaajaa menee jatkoon. Jatkoon menneet sijoitetaan kaavion mukaan pelipareiksi. Voittaja menee aina jatkoon. Pelataan 18 reikää. Pelaajat saavat vapaasti sopia peliajan. Ottelut pelataan 3/4-tasoituksilla (kilpailupäivän tasoitus). Kaikki pelaavat samassa sarjassa. Kaikki pelaajat voivat valita joko punaisen tai keltaisen aloituspaikan. Alkusarjassa voi vaihtaa aloituspaikkaa, kun edellinen peli on päättynyt. Pelaaja voi pelata eri otteluissa eri tiiltä. Kilpailumaksu 10 euroa laskutetaan. Palkitaan neljä parasta. Pronssiottelua ei pelata. Palkintojen jako päättäjäisissä. Sarjat; vain yksi yleinen sarja Mahdolliset erimielisyydet ratkaisee kilpailutoimikunta.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset