Siirtosääntö on voimassa 17.9.2020 alkaen

17.09.2020

Siirtosääntö on voimassa 17.9.2020 alkaen koko loppukauden ajan.

Siirtosääntö
Kun pallo on missä tahansa yleisen pelialueen lyhyeksi leikatulla (väylämittaan tai lyhyemmäksi) osalla, pallon saa rangaistuksetta nostaa ja puhdistaa. Ennen pallon nostamista pelaajan pitää merkitä pallon paikka. Pallo pitää nostamisen jälkeen asettaa enintään 15 cm:n päähän alkuperäisestä sijaintipaikastaan, ei kuitenkaan lähemmäksi reikää, ei esteeseen eikä viheriölle.
Pelaaja saa asettaa pallonsa vain kerran ja pallo on asettamisen jälkeen pelissä. Mikäli pallo ei pysy asettamiskohdassa paikallaan, sovelletaan sääntöä 20-3d. Jos asettamisen jälkeen paikalleen jäänyt pallo myöhemmin liikkuu, pelaaja ei saa rangaistusta, ja pallo pelataan uudesta sijaintikohdastaan, ellei jokin muu sääntö määrää toisin.
Jos pelaaja laiminlyö pallon merkitsemisen ennen pallon nostamista tai jos pelaaja liikuttaa palloa muulla tavoin, kuten pyörittämällä mailalla, hän saa yhden lyönnin rangaistuksen.
Jos pelaaja saa yleisen rangaistuksen tämän paikallissäännön rikkomisesta, hän ei saa muuta paikallissäännön mukaista rangaistusta.

Rangaistus paikallissäännön rikkomisesta on kaksi lyöntiä.

Kierros on tasoituskelpoinen.

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

13.07.2024 MP Golf 2024Kutsukilpailu.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset