Syksyn aikataulua

15.10.2019

Syksy etenee..

Toimisto
Ajanvaraus/caddiemasteri/kahvila on avoinna rajoitetusti 21.10.2019 alkaen. Toimiston ollessa kiinni pelaaminen tapahtuu itsepalveluna kirjoittamalla nimi eteisessä olevaan kierroskirjaan. Vieraspelaajien greenfee on tuolloin 10 e. Greenfee maksetaan eteisen postilaatikkoon ohjeiden mukaisesti.

Toimisto suljetaan 27.10. johon mennessä myös kaikki bägit ja omat kärrit tulee hakea varastosta sekä palauttaa varaston avain. Samalla suljetaan pukuhuoneet ja wc-tilat. Toimiston asioissa (jäsen- ja osakeasiat) yhteydenotot puh. 044 583 3213 ark klo 9-16.

Kenttä ja harjoitusalueet
Kentällä on aloitettu talveen valmistautuminen aikataulun mukaisesti. Puistopuolen vesilinjat tyhjennetään 14.10. alkaen, jolloin myös taukokioskin WC:t jäävät pois käytöstä. Kentän kuivakäymälät ovat edelleen käytössä. Kentällä aloitetaan syystyöt ma 21.10. jolloin jää pelattavaksi 9 reikää kesäviheriöille (ns. metsäpuoli, väylät 1-4 ja 14-18). Tuolloin laitetaan ns. puistopuoli (väylät 5-13) kokonaan kiinni, koska sieltä aloitetaan viheriöiden ym. pelialueiden holkitus. Metsäväylien (1-4 ja 14-18) holkitus aloitetaan viimeistään 28.10. alkavalla viikolla. Metsäväylät ovat pelattavissa tämän jälkeen talviviheriöille. Mikäli sää kylmenee huomattavasti, joudumme aikaistamaan tätä ajankohtaa. Tähän aikaan on edettävä
kelien mukaan ja sää saattaa muuttua nopeastikin.

Harjoitusviheriöt laitetaan kiinni 21.10.2019. Range on avoinna toistaiseksi. Pakkasten tultua palloautomaatti laitetaan kiinni.

Muistutuksena vielä, että jäisellä tai kuuraisella kentällä on pelaaminen ehdottomasti kielletty!

Kiitämme pelaajiamme kuluneesta kaudesta ja toivomme kaikille mukavaa talvea!

– Annilan väki –

 

 

.

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset