Syksyn aikataulua 2.11.2015 alkaen

01.11.2015

Syksyn aikataulua 2.11.2015 alkaen

 

Caddiemaster toimisto/ Kahvila on suljettu. Ajanvaraus toimii Nexgolfin kautta. Kentällä on avoinna 9 reikää talviviheriöille (ns. metsäväylät, väylät 1-4 ja 14-18). Toimiston asioita koskevat yhteydenotot puh. 044 5833213.

Toimiston ollessa suljettuna tapahtuu pelaaminen itsepalveluna, nimi kirjataan eteisessä olevaan kierroskirjaan. Vieraspelaajien greenfee on 10 e, maksuohjeistus löytyy caddiemasterin toimiston eteisestä.

Muistutuksena vielä, että jäisellä tai kuuraisella kentällä on pelaaminen ehdottomasti kielletty! Mikäli yöllä on ollut pakkasta, siirtyvät lähtöajat myöhemmäksi.

Rangen palloautomaatti on avoinna toistaiseksi klo 9 – 16. Pakkasten tullessa palloautomaatti suljetaan.

Toimiston asioissa (jäsen- ja osakeasiat) yhteydenotot toimisto@annilangolfkeskus.net  tai puhelimitse 044 583 3213.

HUOM! Bägivarasto tyhjennetään, joten hakekaa omat bäginne sekä kärrynne pois mahdollisimman pian, jotta varasto saadaan talvikäyttöön.

Päivitämme tietoja syksyn edetessä.

Syysterveisin

Annilan Golfkeskus

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset