Syksyn aikataulua

12.10.2020

Syksyn aikataulua

Toimisto

Ajanvaraus/caddiemaster/kahvila avoinna 25.10.2020 saakka klo 9 – 16 (säävaraus), sen jälkeen rajoitetusti. Toimiston ollessa kiinni pelaaminen tapahtuu itsepalveluna kirjaamalla nimi eteisessä olevaan kierroskirjaan. Jäsen- ja osakeasioissa yhteydenotot arkisin klo 9-16 puh. 044 5833213.

Bägivarastosta tulee hakea bägit ja kärryt pois 25.10.2020 mennessä sekä palauttaa varaston avain. Varasto täyttyy talven ajaksi mm. kentänhoidon koneista.

Kenttä ja harjoitusalueet

Kentällä on aloitettu syystyöt ja talveen valmistautuminen aikataulun mukaisesti.

Puistopuolen (väylät 5-13) vesilinjat tyhjennetään 19.10. alkaen. Tällöin myös puistopuoli laitetaan kokonaan kiinni ja sieltä aloitetaan väylien ilmastus/ holkitus.  Pelattavaksi jää ns. metsäväylät 1-4 ja 14-18 (9 reikää).

Metsäväylien (1-4 ja 14-18) ilmastus/ holkitus aloitetaan viimeistään 26.10. alkavalla viikolla. Mikäli keli kylmenee oleellisesti siirrytään metsäväylillä pelaamaan talviviheriöille ja niille pelataan niin kauan kun kenttä on avoinna.

Harjoitusviheriöt laitetaan kiinni 18.10.2020. Range on avoinna toistaiseksi, pakkasten tultua palloautomaatti laitetaan kiinni.

Mikäli sää kylmenee huomattavasti, joudumme aikaistamaan näitä ajankohtia. Tähän aikaan on edettävä kelien mukaan ja sää saattaa muuttua nopeastikin.

Muistutuksena vielä, että kentälle ja harjoitusalueille voi mennä silloin, kun maa on sula ja nurmi ei ole kuurassa. Kuuraisella kentällä pelaaminen tekee vahinkoa ruoholle, ja on sen vuoksi kielletty. Syksyn tullen on myös erittäin tärkeää, että me pelaajat pidämme hyvää huolta kentän kunnosta korjaamalla lyönti- ja alastulojäljet, jotta ne eivät odota meitä ensi keväällä kauden alussa.

Nautitaan vielä syksyn pelikeleistä!

terveisin Annilan väki

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

07.03.2024 Joogaa golfareille (Tapahtuma)Jooga auttaa sinua lisäämään liikkuvuutta, lihaskuntoa ja tasapainoa. Tämä tilaisuus sopii aloittelijoille ja joogaa aiemmin harrastaneille niin miehille kuin naisille ikään katsomatta. Tilaisuuden ohjaajana toimii kokenut joogavalmentaja Kimmo Hänninen. Sinulla tarvitsee olla mukana rento vaatetus. Kaiken muun saat lainaksi paikan päällä. Mukaan mahtuu 15 henkilöä. Osallistumismaksu 5 e/ kerta, laskutus Nexgolfin kautta. Paikka Yogasoul, Maaherrakatu 21, Mikkeli. 7.3. klo 19.00-20.30

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset