Syksyn aikataulua

12.10.2020

Syksyn aikataulua

Toimisto

Ajanvaraus/caddiemaster/kahvila avoinna 25.10.2020 saakka klo 9 – 16 (säävaraus), sen jälkeen rajoitetusti. Toimiston ollessa kiinni pelaaminen tapahtuu itsepalveluna kirjaamalla nimi eteisessä olevaan kierroskirjaan. Jäsen- ja osakeasioissa yhteydenotot arkisin klo 9-16 puh. 044 5833213.

Bägivarastosta tulee hakea bägit ja kärryt pois 25.10.2020 mennessä sekä palauttaa varaston avain. Varasto täyttyy talven ajaksi mm. kentänhoidon koneista.

Kenttä ja harjoitusalueet

Kentällä on aloitettu syystyöt ja talveen valmistautuminen aikataulun mukaisesti.

Puistopuolen (väylät 5-13) vesilinjat tyhjennetään 19.10. alkaen. Tällöin myös puistopuoli laitetaan kokonaan kiinni ja sieltä aloitetaan väylien ilmastus/ holkitus.  Pelattavaksi jää ns. metsäväylät 1-4 ja 14-18 (9 reikää).

Metsäväylien (1-4 ja 14-18) ilmastus/ holkitus aloitetaan viimeistään 26.10. alkavalla viikolla. Mikäli keli kylmenee oleellisesti siirrytään metsäväylillä pelaamaan talviviheriöille ja niille pelataan niin kauan kun kenttä on avoinna.

Harjoitusviheriöt laitetaan kiinni 18.10.2020. Range on avoinna toistaiseksi, pakkasten tultua palloautomaatti laitetaan kiinni.

Mikäli sää kylmenee huomattavasti, joudumme aikaistamaan näitä ajankohtia. Tähän aikaan on edettävä kelien mukaan ja sää saattaa muuttua nopeastikin.

Muistutuksena vielä, että kentälle ja harjoitusalueille voi mennä silloin, kun maa on sula ja nurmi ei ole kuurassa. Kuuraisella kentällä pelaaminen tekee vahinkoa ruoholle, ja on sen vuoksi kielletty. Syksyn tullen on myös erittäin tärkeää, että me pelaajat pidämme hyvää huolta kentän kunnosta korjaamalla lyönti- ja alastulojäljet, jotta ne eivät odota meitä ensi keväällä kauden alussa.

Nautitaan vielä syksyn pelikeleistä!

terveisin Annilan väki

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

04.06.2023 Annilan Mestaruus - tasoituksellinen reikäpeli- Ilmoittautuminen (Tapahtuma)Alkusarjat 4.6. 2023 klo 15.00 alkaen pelataan 4 pelaajan ryhmissä. Loppuottelu 30.9 mennessä Välierien häviäjät eivät pelaa pronssiottelua. Aikarajoissa on ehdottomasti pitäydyttävä. Ottelutulokset on ilmoitettava sähköpostilla kilpailutoimikunnan johtajalle viimeistään pelipäivää seuraavana päivänä (jarmo.suvisuo@gmail.com). KILPAILUINFO Osallistumisoikeus on GP:n jäsenillä ja Saimaa Golfin osakkailla. Ilmoittautumisaika päättyy tiistaina 30.5.2023. Ilmoittautuminen NEXGOLFissa. Kilpailussa pelataan alkusarja 4.6. 2023 alkaen klo 15.00. Alkusarjaan osallistuvat kaikki pelaajat. Pelaajat arvotaan 4 hengen ryhmiin. Jokaisen ryhmän palaaja pelaa jokaista vastaan 6 väylän reikäpelin. Väylillä 1-6, 7-12 ja 13-18 on siis aina oma reikäpeli. Peliparit vaihtuvat aina 6 väylän jälkeen. Voittaja saa aina 6 väylän kisasta 2 pistettä ja tasapeli on 1 pisteen arvoinen. Arvonnan suorittaa kilpailutoimikunnan puheenjohtaja vähintään yhden jäsenen kanssa keskiviikkona 30.5. klo 16.00. Jos ryhmän koko on 3, niin yksi pelaaja joutuu aina vuorollaan pelaamaan ilman vastustajaa tai vain kävelemään mukana. Alkusarjassa pelataan vain 6 väylän kisoja. Jos ryhmässä on kahdella tai useammalla pelaajalla samat yhteispisteet , niin ryhmän voittaja ratkaistaan sudden death menettelyllä, joka pelataan välittömästi kierroksen jälkeen. 8 parasta pelaajaa menee jatkoon. Jatkoon menneet sijoitetaan kaavion mukaan pelipareiksi. Voittaja menee aina jatkoon. Pelataan 18 reikää. Pelaajat saavat vapaasti sopia peliajan. Ottelut pelataan 3/4-tasoituksilla (kilpailupäivän tasoitus). Kaikki pelaavat samassa sarjassa. Kaikki pelaajat voivat valita joko punaisen tai keltaisen aloituspaikan. Alkusarjassa voi vaihtaa aloituspaikkaa, kun edellinen peli on päättynyt. Pelaaja voi pelata eri otteluissa eri tiiltä. Kilpailumaksu 10 euroa laskutetaan. Palkitaan neljä parasta. Pronssiottelua ei pelata. Palkintojen jako päättäjäisissä. Sarjat; vain yksi yleinen sarja Mahdolliset erimielisyydet ratkaisee kilpailutoimikunta.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset