Syksyn aikataulua

07.10.2021

Syksyn aikataulua

 

Toimisto

Ajanvaraus/caddiemaster/kahvila on avoinna 11.10.2021 alkaen klo 9 – 17 (säävaraus). Toimiston ollessa kiinni pelaaminen tapahtuu itsepalveluna kirjaamalla nimi eteisessä olevaan kierroskirjaan.

Bägivarastosta tulee hakea bägit ja kärryt pois 20.10.2021 mennessä sekä palauttaa varaston avain. Varasto täyttyy talven ajaksi mm. kentänhoidon koneista.

Kenttä ja harjoitusalueet

Kentällä on aloitettu syystyöt ja talveen valmistautuminen aikataulun mukaisesti.

Puistopuolen (väylät 5-13) vesilinjat tyhjennetään 18.10. alkaen. Tällöin puistopuoli laitetaan kokonaan kiinni ja sieltä aloitetaan väylien ilmastus/ holkitus.  Pelattavaksi jää ns. metsäväylät 1-4 ja 14-18 (9 reikää), joilla siirrytään talviviheriöille. Muista tällöin varata uusi lähtöaika, mikäli aiot pelata 18 reikää.

Metsäväylien (1-4 ja 14-18) ilmastus/ holkitus aloitetaan viimeistään 25.10. alkavalla viikolla.

Harjoitusviheriöt laitetaan kiinni 17.10.2021. Range on avoinna toistaiseksi, pakkasten tultua palloautomaatti laitetaan kiinni.

Mikäli sää kylmenee huomattavasti, joudumme aikaistamaan näitä ajankohtia. Tähän aikaan on edettävä kelien mukaan ja sää saattaa muuttua nopeastikin. Käytämme viestityskanavana myös Nexgolfin kirjautumissivun infolaatikoita sekä Facebookia, ne kannattaa lukea ajoittain.

Muistutuksena vielä, että kentälle ja harjoitusalueille voi mennä silloin, kun maa on sula ja nurmi ei ole kuurassa. Kuuraisella kentällä pelaaminen tekee vahinkoa ruoholle, ja on sen vuoksi kielletty. Syksyn tullen on myös erittäin tärkeää, että me pelaajat pidämme hyvää huolta kentän kunnosta korjaamalla lyönti- ja alastulojäljet. Vaurioitunut ruoho on arka kasvitaudeille ja sen talvehtiminen on heikompaa.

Nautitaan vielä syksyn pelikeleistä!

terveisin Annilan väki

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

24.04.2024 Talkoot ke 24.4.2024 klo 17 (Tapahtuma)Pidämme muutamat kenttätalkoot kentän avaamisen jouduttamiseksi. Tule mukaan tapaamaan tuttuja ja päivittämään kuulumiset. Talkoissa saamme yhdessä paljon aikaan! Juomatarjoilu. Huom! Talkoisiin ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Muista myös Talkookisa 25.5.2024 mukana olleille!

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset