Syksyn aikataulua, kesägriinit 25.10. saakka!

15.10.2015

Syksyn aikataulua

Alamme hiljalleen valmistautua talven varalle, ja kentän toimintoja rajoitetaan. Päivitämme tietoja sulkemiseen saakka.

Caddiemaster/ Kahvila on suljettu ma 19.10. – to 22.10. välisenä aikana. Perjantaina 23.10. toimisto aukeaa klo 9.00.

Toimiston ollessa suljettuna tapahtuu pelaaminen itsepalveluna, nimi kirjataan eteisessä olevaan kierroskirjaan. Vieraspelaajien greenfee on 19.10. alkaen 10 e, maksuohjeistus löytyy caddiemasterin toimiston eteisestä.

Muistutuksena vielä, että jäisellä tai kuuraisella kentällä on pelaaminen ehdottomasti kielletty! Mikäli yöllä on ollut pakkasta, siirtyvät lähtöajat myöhemmäksi.

Kentällä aloitetaan syystyöt ma 19.10. jolloin pelattavaksi jää 9 reikää (metsäväylät 1-4 ja 14-18), pääosin kesäviheriöille (1 ja 2 todennäköisesti talviviheriöille). Puistopuoli (väylät 5-13) suljetaan tuolloin, samoin taukokioskin WC:t.

Viikolla 44 maanantaista 26.10. alkaen aletaan laittaa myös metsäväyliä talvikuntoon, jolloin sinne tehdään talviviheriöt.

Rangen palloautomaatti on avoinna toistaiseksi klo 9 – 17. Pakkasten tullessa palloautomaatti suljetaan.

Toimiston asioissa (jäsen- ja osakeasiat) yhteydenotot toimisto@annilangolfkeskus.net. 23.10. alkaen myös puhelimitse 044 583 3213.

HUOM! Bägivarasto tyhjennetään, joten hakekaa omat bäginne sekä kärrynne pois mahdollisimman pian.

Vielä sunnuntaihin 18.10. saakka on käytössä koko kentällä kesäviheriöt, joten tervetuloa pelaamaan! Vieraspelaajien greenfeemaksu on tuolloin 25 e.

 

Syysterveisin

Annilan Golfkeskus

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

04.06.2023 Annilan Mestaruus - tasoituksellinen reikäpeli- Ilmoittautuminen (Tapahtuma)Alkusarjat 4.6. 2023 klo 15.00 alkaen pelataan 4 pelaajan ryhmissä. Loppuottelu 30.9 mennessä Välierien häviäjät eivät pelaa pronssiottelua. Aikarajoissa on ehdottomasti pitäydyttävä. Ottelutulokset on ilmoitettava sähköpostilla kilpailutoimikunnan johtajalle viimeistään pelipäivää seuraavana päivänä (jarmo.suvisuo@gmail.com). KILPAILUINFO Osallistumisoikeus on GP:n jäsenillä ja Saimaa Golfin osakkailla. Ilmoittautumisaika päättyy tiistaina 30.5.2023. Ilmoittautuminen NEXGOLFissa. Kilpailussa pelataan alkusarja 4.6. 2023 alkaen klo 15.00. Alkusarjaan osallistuvat kaikki pelaajat. Pelaajat arvotaan 4 hengen ryhmiin. Jokaisen ryhmän palaaja pelaa jokaista vastaan 6 väylän reikäpelin. Väylillä 1-6, 7-12 ja 13-18 on siis aina oma reikäpeli. Peliparit vaihtuvat aina 6 väylän jälkeen. Voittaja saa aina 6 väylän kisasta 2 pistettä ja tasapeli on 1 pisteen arvoinen. Arvonnan suorittaa kilpailutoimikunnan puheenjohtaja vähintään yhden jäsenen kanssa keskiviikkona 30.5. klo 16.00. Jos ryhmän koko on 3, niin yksi pelaaja joutuu aina vuorollaan pelaamaan ilman vastustajaa tai vain kävelemään mukana. Alkusarjassa pelataan vain 6 väylän kisoja. Jos ryhmässä on kahdella tai useammalla pelaajalla samat yhteispisteet , niin ryhmän voittaja ratkaistaan sudden death menettelyllä, joka pelataan välittömästi kierroksen jälkeen. 8 parasta pelaajaa menee jatkoon. Jatkoon menneet sijoitetaan kaavion mukaan pelipareiksi. Voittaja menee aina jatkoon. Pelataan 18 reikää. Pelaajat saavat vapaasti sopia peliajan. Ottelut pelataan 3/4-tasoituksilla (kilpailupäivän tasoitus). Kaikki pelaavat samassa sarjassa. Kaikki pelaajat voivat valita joko punaisen tai keltaisen aloituspaikan. Alkusarjassa voi vaihtaa aloituspaikkaa, kun edellinen peli on päättynyt. Pelaaja voi pelata eri otteluissa eri tiiltä. Kilpailumaksu 10 euroa laskutetaan. Palkitaan neljä parasta. Pronssiottelua ei pelata. Palkintojen jako päättäjäisissä. Sarjat; vain yksi yleinen sarja Mahdolliset erimielisyydet ratkaisee kilpailutoimikunta.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset