Syksyn aikataulua, päivitys 9.10.2022

09.10.2022

Ajankohtaista, päivitys 9.10.2022                                                     

Toimisto suljetaan tältä kaudelta sunnuntaina 16.10.2022. Toimiston ollessa kiinni lähdetään pelaamaan omatoimisesti kirjaamalla nimi eteisen kierroskirjaan. Nexgolfin ajanvaraus toimii normaalisti siihen saakka kun kenttä on avoinna. Tiedotamme myöhemmin lisää harjoitusalueiden ja kentän aukiolosta kun aikataulut varmistuvat.

Bägivarasto tyhjennetään bägeistä ja kärryistä alkaen 17.10.2022, joten palauta avain toimistolle 16.10.2022 mennessä. Mikäli palautat avaimen toimiston ollessa suljettuna, löytyy eteisestä kirjekuoria, joissa voi palauttaa avaimen. Kirjoita nimesi kirjekuoren päälle ja pudota kuori eteisessä olevaan postilaatikkoon.

Taukokioski on kiinni tältä kaudelta, samoin nurmilyöntipaikka. Range ja harjoitusviheriöt ovat avoinna.

17.10. alkaen pelataan ns. metsäväyliä 1-4 ja 14-18 (9 reikää, käytössä normi viheriöt). Puistopuoli (5-13) laitetaan tällöin tältä kaudelta kiinni ja sieltä aloitetaan kentän talveen valmistautumistyöt. Mikäli kenttä on kuurassa, ei pelaamaan saa mennä.

Toimiston asioissa 17.10. alkaen laita sähköpostia toimisto@annilangolfkeskus.net

Kiitos kaikille pelaajillemme kuluneesta kaudesta, voikaa hyvin ja pitäkää itsestänne huolta!

Hyvää syksyä ja mukavia pelikierroksia,

toivottelee Anneli ja muu toimiston väki

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset