Syksyn aikataulua

07.10.2018

 

Ajanvaraus/ Caddiemaster/ Kahvila avoinna rajoitetusti 15.10.2018 alkaen. Toimiston ollessa kiinni pelaaminen tapahtuu itsepalveluna kirjoittamalla nimi eteisessä olevaan kierroskirjaan. Vieraspelaajien greenfee 10e. Greenfee maksetaan eteisen postilaatikkoon.

Toimisto suljetaan 21.10. johon mennessä myös bägit tulee hakea varastosta. Samalla suljetaan myös pukuhuoneet ja wc-tilat.

Kentällä aloitetaan syystyöt ma 15.10. jolloin jää pelattavaksi 9 reikää kesäviheriöille (väylät 1-4 ja 14-18).

15.10. laitetaan ns. puistopuoli (väylät 5-13) kiinni, koska sieltä aloitetaan viheriöiden ym. pelialueiden holkitus. Kentän WC menee tuolloin myös kiinni, samoin juomavesipiste.

Muistutuksena vielä, että jäisellä tai kuuraisella kentällä on pelaaminen ehdottomasti kielletty!

Metsäväylien (1-4 ja 14-18) holkitus aloitetaan 22.10. alkavalla viikolla. Metsäväylät ovat pelattavissa talviviheriöille. Mikäli sääolosuhteet muuttuvat huomattavasti pyrimme myöhäistämään metsäväylien holkituksen ajankohtaa. Toisaalta mikäli sää kylmenee huomattavasti, joudumme mahdollisesti aikaistamaan tätä ajankohtaa. Tähän aikaan on edettävä kelien mukaan, ja sää saattaa muuttua nopeastikin.

Kenttä suljetaan 28.10.                                                   

Range on avoinna toistaiseksi. Pakkasten tultua palloautomaatti laitetaan kiinni.

Toimiston asioissa (jäsen- ja osakeasiat) yhteydenotot puh. 044 583 3213 arkisin klo 9-16.

Kiitämme kuluneesta kaudesta ja toivotamme kaikille mukavaa talvea!

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset