Syksyn aikatauluja

13.10.2014

 

 

INFOA SYKSYSTÄ!

Kenttä on avoinna normaalisti 12.10.2014 saakka (18 r). Taukokioski on suljettu arkisin, viikonloppuina se on avoinna (säävaraus). Toimisto on avoinna arkisin klo 9 – 18 ja viikonloppuisin klo 8 – 18. Tervetuloa siis pelaamaan Annilaan!

Alamme valmistella kenttää talven varalle, ja aloitamme syystyöt lokakuun puolessa välissä.

Aikatauluja: Viikolla 42 (13.10. alkaen) aloitamme viheriöiden ja muiden pelialueiden ilmastustyöt. Tällöin otamme käyttöön talviviheriöt metsäväylillä (väylät 1-4 ja 14-18), joilla pelataan kauden loppuun. Puistoväylät (5-13) suljetaan tuolloin, joten kenttä jää pelattavaksi 9-reikäisenä. Taukokioskin WC on käytössä 12.10. saakka, ja se suljetaan samalla kuin puistopuolen väylätkin.

Harjoitusviheriöt suljetaan 13.10. Range suljetaan kun yöpakkasia tulee säännöllisemmin (vesiputket jäätyy).

Toimisto suljetaan 13.10. alkaen. Tämän jälkeen ajanvaraukset hoidetaan itsenäisesti Nexgolfin kautta, myös peliaikaa varaamatta mahtuu varmastikin pelaamaan. Pelaajat kirjaavat nimensä eteisessä olevaan kierroskirjaan. Vieraspelaajien (ei pelioikeutta) greenfee on 10 e. Maksut laitetaan eteisessä oleviin kirjekuoriin, jotka nimetään ja pudotetaan eteisessä olevaan postilaatikkoon. Pelioikeuden omaavat pelaavat ilman veloitusta.

Muistutuksena vielä, että kuuraisella/jäisellä kentällä pelaaminen on ehdottomasti kielletty! Mikäli yöllä on ollut pakkasta, on kenttä jäinen ja sulaminen voi olla hidastakin. Kaikkien pelaajien tulee huomioida tämä, ja varatut lähtöajat siirtyvät eteenpäin.

Kenttää pidetään auki jatkossa säiden salliessa ja tiedotamme muutoksista myöhemmin. Toimiston (jäsen- ja osake-) asioissa yhteydenotot email toimisto@annilangolfkeskus.net

 

Mode: alkuperäinen tiedote julkaistu 2.10.2014

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

29.05.2024 Metsäkeskus Golf

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset