Syyskokouksen valintoja ja muuta

08.10.2019

Golf-Porrassalmi ry:n syyskokous pidettiin lauantaina 5.10.2019 iloisissa tunnelmissa. Erovuoroisten hallituksen jäsenien tilalle valittiin uudet henkilöt. Erovorossa olivat Seppo Jantunen, Kari Mäkelä, Mari Syväoja ja varajäsenenä Petra Miller. Heistä Mari ja Petra ilmaisivat halunsa jatkaa ja heidät valittiinkin jatkamaan hallitustyöskentelyä. Sepon tilalle valittiin Petra Miller ja Karin tilalle valittiin Heikki Kasila. Varajäseneksi Petran tilalle valittiin Sinikka Hiidenmaa.

GP:n hallitus kaudella 2020: pj Jarmo Suvisuo, jäsenet: Mari Syväoja, Jukka Pajulahti, Tapio Perko, Jukka Röyti, Petra Miller, Heikki Kasila ja Anneli Kaikkonen. Varajäseninä toimivat Antti Rasanen ja Sinikka Hiidenmaa. Toimikuntien vetäjät valitaan myöhemmin järjestäytymiskokouksen yhteydessä. Toiminnantarkastajaksi valittiin Ari Tiainen ja varatoiminnantarkastajaksi Risto Jukarainen.

Kokouksessa vahvistettiin toimintasuunnitelma sekä budjetti tulevalle kaudelle, ja se vahvistettiin toimikuntien puheenjohtajien esitysten mukaisesti. Tulos 2020 budjetoitiin tappiolliseksi tulevien 30-vuotisjuhlien ja historiikin vuoksi.

Kokouksen jälkeen osallistujia odotti maukas kartanon noutopöytä, josta päästiinkin palkintojen jakoon.
Päivän kilpailun voitti pari Seppo Hujanen ja Tapio Perko, toiseksi pelasi Ville Venäläinen ja Seppo Jantunen, kolmantena parina Juhani Alanen ja Jukka Kaikkonen.

Ansioituneet seuran mestaruuskilpailujen ja reikäpelien voittajat saivat palkintonsa, voittajat 2019:

Seuran mestaruus lyöntipeli, scr

Miehet 54 r, Antti Valjakka

Naiset 36 r scr, Anni Valjakka

Naiset 36 r, pb Mikaela Nykänen

M50 36 r, Harri Marjala

M65 36 r, Lasse Miettinen

Juniorit 36 r, Viljo Parkkila

Reikäpeli: Marko Taavitsainen

Reikäpeli Annilan mestaruus: Jukka Pajulahti

Puheenjohtajan valitseman Vuoden Kellokas-pysti meni ansaitusti Mari Syväojalle ansioista ladykapteenina, tiedottajana ja sihteerinä. Kapteenit valitsivat Kapteenin Kannun saajaksi Seppo Hujasen mm. hienosta kilpailumenestyksestä. Klubitoimikunta muisti vielä kenttämestariamme tyynyllä, vinkkinä varmaan pikaisten torkkujen ottaminen pitkien työpäivien välissä.

 

Kauden 2019 hallitus ja koko Annilan väki kiittävät osallistujia ja toivottavat kaikille hyvää syksyn jatkoa!

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

04.06.2023 Annilan Mestaruus - tasoituksellinen reikäpeli- Ilmoittautuminen (Tapahtuma)Alkusarjat 4.6. 2023 klo 15.00 alkaen pelataan 4 pelaajan ryhmissä. Loppuottelu 30.9 mennessä Välierien häviäjät eivät pelaa pronssiottelua. Aikarajoissa on ehdottomasti pitäydyttävä. Ottelutulokset on ilmoitettava sähköpostilla kilpailutoimikunnan johtajalle viimeistään pelipäivää seuraavana päivänä (jarmo.suvisuo@gmail.com). KILPAILUINFO Osallistumisoikeus on GP:n jäsenillä ja Saimaa Golfin osakkailla. Ilmoittautumisaika päättyy tiistaina 30.5.2023. Ilmoittautuminen NEXGOLFissa. Kilpailussa pelataan alkusarja 4.6. 2023 alkaen klo 15.00. Alkusarjaan osallistuvat kaikki pelaajat. Pelaajat arvotaan 4 hengen ryhmiin. Jokaisen ryhmän palaaja pelaa jokaista vastaan 6 väylän reikäpelin. Väylillä 1-6, 7-12 ja 13-18 on siis aina oma reikäpeli. Peliparit vaihtuvat aina 6 väylän jälkeen. Voittaja saa aina 6 väylän kisasta 2 pistettä ja tasapeli on 1 pisteen arvoinen. Arvonnan suorittaa kilpailutoimikunnan puheenjohtaja vähintään yhden jäsenen kanssa keskiviikkona 30.5. klo 16.00. Jos ryhmän koko on 3, niin yksi pelaaja joutuu aina vuorollaan pelaamaan ilman vastustajaa tai vain kävelemään mukana. Alkusarjassa pelataan vain 6 väylän kisoja. Jos ryhmässä on kahdella tai useammalla pelaajalla samat yhteispisteet , niin ryhmän voittaja ratkaistaan sudden death menettelyllä, joka pelataan välittömästi kierroksen jälkeen. 8 parasta pelaajaa menee jatkoon. Jatkoon menneet sijoitetaan kaavion mukaan pelipareiksi. Voittaja menee aina jatkoon. Pelataan 18 reikää. Pelaajat saavat vapaasti sopia peliajan. Ottelut pelataan 3/4-tasoituksilla (kilpailupäivän tasoitus). Kaikki pelaavat samassa sarjassa. Kaikki pelaajat voivat valita joko punaisen tai keltaisen aloituspaikan. Alkusarjassa voi vaihtaa aloituspaikkaa, kun edellinen peli on päättynyt. Pelaaja voi pelata eri otteluissa eri tiiltä. Kilpailumaksu 10 euroa laskutetaan. Palkitaan neljä parasta. Pronssiottelua ei pelata. Palkintojen jako päättäjäisissä. Sarjat; vain yksi yleinen sarja Mahdolliset erimielisyydet ratkaisee kilpailutoimikunta.

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset