Tasoituksen tarkastus ja EGA-aktiivinen tasoitus

18.01.2017

TASOITUSTEN TARKASTUS JA EGA-AKTIIVINEN TASOITUS

 

Suomen Golfliiton edellyttämä tasoituksen tarkistus (HR) on tehty jäsenillemme 17.1.2017. Tarkistus koskee tasoituksella 36 tai alle pelaavia, joilla on aktiivinen EGA-tasoitus (vähintään 4 tasoituskierrosta vuonna 2016).

Tarkistuksen jälkeen tasoitus voi tasoitusryhmästä riippuen pysyä samana, tai nousta/laskea yhdellä, kahdella tai kolmella. Käy tarkistamassa oma tasoituksesi jäsentiedoistasi.

 

HR pääpiirteittän: HR tehdään kaikille pelaajille automaattisesti, joilla on pelattuna 8 tai enemmän tasoituskierrosta (kilpailut ja harjoituskierrokset) edellisen 12 kuukauden aikana. Jos pelaajalla on 4-7 kierrosta, niin nämä kierrokset täydennetään 8 kierrokseen käyttämällä edellisen 12 kuukauden ajanjakson viimeisiä kierroksia.

NexGolf –järjestelmä laskee tasoitukset automaattisesti virallisen kaavan mukaan.Virallinen laskentakaava löytyy EGA:n sivuilta oheisista linkeistä

http://www.ega-golf.ch/content/system-manual

http://www.ega-golf.ch/sites/default/files/handicap_review_appendix_201612105_07.12_2016.pdf

 

Golfliiton sivuilta löytyy asiasta lisätietoa

http://golf.fi/muutuutiset/tasoitus-uudessa-vuositarkastuksessa-muuttua-30-lyontia/

 

Samassa yhteydessä on päivitetty aktiiviset (väh. 4 tasoituskierroskorttia kaudella 2016) ja ei-aktiiviset tasoitukset. Tasoituksenne perässä oleva tähti (*) tarkoittaa, että tasoituksenne on aktiivinen.

Mikäli tasoituskierroksia oli viime kaudella kolme tai vähemmän, muuttui tasoitus ei-aktiiviseksi. Tämä ei tarkoita tasoituksen poistumista vaan tasoitusta pidetään normaalin tapaan yllä pelaajan ja seuran toimesta. Tämä ei vaikuta normaaliin pelaamiseen millään tavalla, mutta kilpailuissa voi olla osallistumisrajoituksia, samoin kilpailujen tasoituksellisessa sarjassa pelaaja ei voi saada palkintoa (tarkista asia järjestävän seuran tai ko. kilpailun kilpailumääräyksistä).

Ei-aktiivisen tasoitus muuttuu aktiiviseksi, kun pelaaja on palauttanut vähintään kolme tasoituskelpoisten edellytysten vallitessa pelattua tuloskorttia vuoden 2017 aikana.

Mikäli sinulla ilmenee kysyttävää, laitathan viestiä toimisto@annilangolfkeskus.net

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

24.04.2024 Talkoot ke 24.4.2024 klo 17 (Tapahtuma)Pidämme muutamat kenttätalkoot kentän avaamisen jouduttamiseksi. Tule mukaan tapaamaan tuttuja ja päivittämään kuulumiset. Talkoissa saamme yhdessä paljon aikaan! Juomatarjoilu. Huom! Talkoisiin ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Muista myös Talkookisa 25.5.2024 mukana olleille!

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset