Tasoitusten vuositarkastus on tehty jäsenillemme 21.1.2019

21.01.2019

Tasoitusten tarkastus – HR (Handicap Review)

HR korvaa vuositarkastuksen (AHR). Tasoituksen tarkastus tehdään lähtökohtaisesti aina vuoden vaihteessa. Se voidaan myös tehdä kesken kauden esim. jos pelaajalle ei ole voitu tehdä tarkastusta vuoden vaihteessa, koska hänellä on ollut liian vähän tasoitustuloksia tasoitusrekisterissään. Pelaaja voi pyytää tarkastusta tasoitustoimikunnalta, mutta tasoitustoimikunnalla on aina oikeus tehdä tarkastus pelaajan tasoitukselle.

Tarkistusajo 21.1.2019

Tasoituksen tarkastusajossa 21.1.2019 oli 303 jäsenellämme aktiivinen tasoitus, ja 528 jäsentämme ei ollut merkannut tasoitustietoihinsa vähintään 4 pelattua tasoituskierrosta viime kauden aikana.

  • aktiivinen tasoitus 4 korttia
  • ei-aktiivinen tasoitus 3, tai vähemmän
  • tasoituksen tarkistukseen tarvitaan 8 korttia

Jotta tasoitus tarkastetaan, tulee pelaajalla olla vähintään neljä (4) tasoituskierrostulosta. Tällöin tasoituksen sanotaan olevan aktiivinen (oikeus osallistua kisoihin, jossa vaaditaan aktiivinen EGA-tasoitus).

Jos pelaajalla on tasoituskierrostuloksia kolme (3) tai vähemmän, on tasoitus ei-aktiivinen (tasoitusta ylläpidetään normaalisti, mutta et välttämättä voi ottaa osaa kaikkiin kilpailuihin tai ottaa niistä palkintoja vastaan)

Tasoitusten tarkastuksen yhteydessä voi tulla kyseeseen tarkistaa pelaajan tasoitusta. Tämä on mahdollista kun tasoitushistoria sisältää riittävästi tietoa analysoitavaksi.

Tasoitustuloksia tarvitaan vähintään 8 kappaletta. Jos tuloksia ei kuluvalta kaudelta löydy riittävästi niin tarkasteluväliä venytetään yhden kauden verran taaksepäin. Tarkastuksen myötä pelaajan tasoitus voi laskea, nousta tai pysyä ennallaan alla esitetyn mukaisesti.

  • Tasoitusryhmässä 1 : ±1 lyöntiä
  • Tasoitusryhmässä 2 : ±2 lyöntiä
  • Tasoitusryhmässä 3-5 : ±3 lyöntiä

Tasoitustarkistuksessa tasoitus muuttui n. 30:llä jäsenellämme. Mikäli haluat lukea lisää EGA tasoitusjärjestelmästä,  tietoa löytyy täältä.

Suomen Golfliiton tiedote asiasta löytyy täältä

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

24.04.2024 Talkoot ke 24.4.2024 klo 17 (Tapahtuma)Pidämme muutamat kenttätalkoot kentän avaamisen jouduttamiseksi. Tule mukaan tapaamaan tuttuja ja päivittämään kuulumiset. Talkoissa saamme yhdessä paljon aikaan! Juomatarjoilu. Huom! Talkoisiin ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Muista myös Talkookisa 25.5.2024 mukana olleille!

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset