Tule kesätöihin Annilaan!

01.02.2024

Tule mukaan iloiseen joukkoomme, kesätyöpaikat Annilaan haettavissa NYT!

 

HAEMME CADDIEMASTERIA/TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ (2)

Haemme tiimiimme hyviä tyyppejä, iloisia ja asiakaspalveluhenkisiä caddiemastereita / toimistotyöntekijöitä kaudeksi 2024. Olet ensimmäinen henkilö, jonka kanssa asioidaan golfkentälle saapuessa, joten iloinen ja ystävällinen kohtaaminen asiakkaan kanssa on ensiarvoisen tärkeää. Tarjoamme sinulle näköalapaikan golfin ytimeen, kivat työkaverit, viihtyisän työympäristön, mukavat ja vaihtelevat työtehtävät sekä hyviä asiakaskontakteja.

Toimenkuvaan kuuluu asiakaspalvelu sekä peliaikojen varaus, kassanhoito, kilpailujen sekä asiakastilaisuuksien järjestelyt, jäsenrekisterien ylläpito yms. Samassa pisteessä toimii myös kahvila, jonka myynnistä huolehdimme. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja työ sisältää myös viikonlopputyötä.

Hakijalta odotamme iloista asiakaspalvelutaitoa, reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä kykyä toimia keskeisellä paikalla golfyhteisössämme. Edellytämme hakijalta 18 vuoden ikää ja B-luokan ajokorttia sekä anniskelupassia. Aikaisempi työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä (caddiemaster, toimistotyö) samoin kuin kokemus ja tietämys golfista katsotaan hakijalle eduksi.

Tuntipalkka sopimuksen mukaan, lähtökohtana Golfalan työehtosopimus. Työ alkaa touko-kesäkuussa erikseen sovittavana ajankohtana ja päättyy sopimuksen mukaan elo-lokakuussa. Haemme työntekijöitä eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV mahdollisimman pian, kuitenkin 10.3.2024 mennessä, sähköpostitse toimisto@annilangolfkeskus.net

Toimet täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

HAEMME ANNILAAN KENTÄNHOITAJIA

Työhön kuuluu monipuolisesti golfkentän hoitoon liittyviä tehtäviä. Työssä käytetään erilaisia ajettavia kentänhoitokoneita sekä muita työvälineitä, joten edellytämme hakijalta huolellista koneiden käsittelytaitoa.
Työsuhde on määräaikainen ja alkaa huhti-toukokuussa erikseen sovittavana ajankohtana ja päättyy sopimuksen mukaan elo-syyskuussa. Haemme työntekijöitä eripituisiin työsuhteisiin.

Hakijalla tulee olla vähintään B-luokan ajokortti, sekä valmius tehdä töitä satunnaisesti myös viikonloppuisin. Tiiviissä työyhteisössämme arvostamme yhteistyökykyä ja ahkeruutta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työhön. Odotamme sinulta reipasta otetta tehtäviin sekä sopeutumista ajoittain kiireiseen työrytmiin. Aikaisempi kokemus alalta katsotaan eduksi.

Tuntipalkka sopimuksen mukaan, lähtökohtana Golfalan työehtosopimus. Toimet täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV mahdollisimman pian, kuitenkin 10.3.2024 mennessä jukka.kaikkonen@annilangolfkeskus.net

 

HAEMME KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ (2-3)

Haemme kahvilatyöntekijöitä hoitamaan golfkentän kioski-kahvilaa. Toimenkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, kahvilatuotteiden valmistus ja myynti, kassatyöskentely, yleisestä siisteydestä huolehtiminen sekä kartanolla avustaminen tarvittaessa.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä kykyä toimia keskeisellä paikalla golfyhteisössämme. Edellytämme hakijalta 18 vuoden ikää, B-luokan ajokorttia sekä anniskelu- ja hygieniapassia. Aikaisempi kokemus kioski- tai kahvilatyöskentelystä katsotaan eduksi.

Tuntipalkka sopimuksen mukaan lähtökohtana alan työehtosopimus. Työ alkaa touko-kesäkuussa erikseen sovittavana ajankohtana ja päättyy sopimuksen mukaan elo-syyskuussa. Haemme työntekijöitä eripituisiin työsuhteisiin. Työ sisältää myös viikonloppu- sekä iltatyötä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV viimeistään 10.3.2024 mennessä sähköpostitse toimisto@annilangolfkeskus.net

Toimi täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

HAEMME  KOKKIA

Haemme kokkia hoitamaan Annilan golfkeskuksen ravintolaa. Kokin työtehtävät sisältävät makeiden- ja suolaisten kahvileipien, lounasbuffetin sekä asiakastilaisuuksien tarjoilujen valmistusta. Kokki vastaa myös lounaslistojen suunnittelusta sekä raaka-aineiden tilauksista/hankinnoista.

Edellytämme hakijoilta kokemusta keittiötyöstä tai alan koulutusta. Ei haittaa, vaikka opintosi olisivat vielä kesken, kunhan itsenäinen ja hyvä ote työhön on hallussa.

Odotamme sinulta rakkautta ruokaa ja sen valmistamista kohtaan, sekä halukkuutta tarttua kaikkiin ravintolan työtehtäviin positiivisella palveluasenteella. Toivomme, että olet reipas, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen työntekijä. Toimit keskeisellä paikalla golfyhteisössämme, joten omaat lisäksi hyvät asiakaspalvelu- sekä vuorovaikutustaidot.

Edellytämme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää, B-luokan ajokorttia sekä hygienia- ja anniskelupassia.

Tuntipalkka sopimuksen mukaan lähtökohtana alan työehtosopimus. Työ alkaa touko-kesäkuussa erikseen sovittavana ajankohtana ja päättyy sopimuksen mukaan syys-lokakuussa. Työ sisältää myös viikonlopputyötä sekä satunnaisesti iltatyötä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV 10.3.2024 mennessä sähköpostitse toimisto@annilangolfkeskus.net

Toimi täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

TULE MUKAAN KIVAAN TYÖPORUKKAAMME, TEHDÄÄN YHDESSÄ TULEVASTA KESÄSTÄ HUIPPU GOLFKAUSI!

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset