Tulevia heinäkuun kisoja

07.07.2022

Heinäkuussa Annilassa kisaillaan:

 

17.7. Osakaskisa, sarjat naisille ja miehille, ilmoittautuminen Nexgolfissa.

23.7. BMW Golf Cup Rinta-Jouppi Open, lähde tavoittelemaan paikkaa Suomen semifinaaliin Kytäjälle 3.9. Sarja naisille ja kaksi sarjaa miehille tasoituksen mukaan. Ilmoittautuminen GameBookin kautta. Lataa sovellus puhelimeesi ja rekisteröidy mukaan. Caddiemasterimme auttavat mielellään, mikäli tarvitset lataamisessa tms. neuvoja.

24.7. Perhe- ja Parikisa, greensome. Vähintään toisen pelaajan on oltava Golf-Porrassalmen jäsen tai Saimaa Golfin osakas. Ilmoittautuminen Nexgolfissa.

26.7. Marttagolf, perinteinen kilpailu Martta-yhdistysten jäsenille. Ilmoittautuminen Nexgolfissa.

30.7. Savon Golftiimi Tour, tourin päätöskisa Annilassa. Omat sarjat naisille, miehille sekä junnuille, pelimuoto pb/scr. Ilmoittautuminen Nexgolfissa.

31.7. Kapteenien Scramble Open, tule mukaan kapteenien Jukan ja Marin järjestämään kaikille avoimeen pariscramble-kisaan! Ilmoittautuminen Nexgolfissa.

 

Kisoista lisää tietoa Nexgolfissa, käy tutustumassa ja ilmoittaudu mukaan!

 

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset