Tuloksia Supersunnuntailta 13.8.2017

15.08.2017

Kauden viimeinen seuraottelu, GP vastaan Kerigolf pelattiin sunnuntaina 13.8 hyvässä tunnelmassa ja tasaisissa merkeissä, vaikka voitto kirposikin vieraille lukemin 4-5. Kenttä oli viritetty Lähi-Tapiola openia varten mestaruuskilpailun arvoilla, joten reikäpelien lisäksi oli ottelijoilla mahdollisuus kokea myös takatiin tunnelmaa. Tapiolan voittajat osoittivat, että viikon kuluttua lähdetään par´ista liikkeelle, jos kelit säilyvät hyvinä.

Samaan aikaa toisaalla:

Junior challengetourilla Kartanogolfissa Henrietta Nykänen sijoittui sunnuntaina mainiosti kolmanneksi ja Anni Valjakka rankingpisteille. Pojissa pisteille pelasivat Joona Strengell ja Matias Idström. GP:n mukavaa tiimiä täydensi Mikaela Nykänen, joka sijoittui edellispäivänä Kerigolfissa Futuretourin osakilpailussa sarjassaan toiseksi.

Touripelaajien jalanjäljissä oli Mikkelin nuorisogolfin peliharjoituksissa nuorempia lajin harjoittajia. Tulevaisuuden edustajia seuraotteluihinkin?

– Jukka Röyti –

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset