Tuloksia Supersunnuntailta 13.8.2017

15.08.2017

Kauden viimeinen seuraottelu, GP vastaan Kerigolf pelattiin sunnuntaina 13.8 hyvässä tunnelmassa ja tasaisissa merkeissä, vaikka voitto kirposikin vieraille lukemin 4-5. Kenttä oli viritetty Lähi-Tapiola openia varten mestaruuskilpailun arvoilla, joten reikäpelien lisäksi oli ottelijoilla mahdollisuus kokea myös takatiin tunnelmaa. Tapiolan voittajat osoittivat, että viikon kuluttua lähdetään par´ista liikkeelle, jos kelit säilyvät hyvinä.

Samaan aikaa toisaalla:

Junior challengetourilla Kartanogolfissa Henrietta Nykänen sijoittui sunnuntaina mainiosti kolmanneksi ja Anni Valjakka rankingpisteille. Pojissa pisteille pelasivat Joona Strengell ja Matias Idström. GP:n mukavaa tiimiä täydensi Mikaela Nykänen, joka sijoittui edellispäivänä Kerigolfissa Futuretourin osakilpailussa sarjassaan toiseksi.

Touripelaajien jalanjäljissä oli Mikkelin nuorisogolfin peliharjoituksissa nuorempia lajin harjoittajia. Tulevaisuuden edustajia seuraotteluihinkin?

– Jukka Röyti –

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

30.05.2023 Demo Ping Annilan rangella (Tapahtuma)Varaa aika ja tule testaamaan Pingin uutuuksia Annilan rangelle. Mailademoissa fittaukset ajanvarauksella klo 15-19 Varaa aikasi: tia@golftiimi.fi

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset