Tuloksia Supersunnuntailta 13.8.2017

15.08.2017

Kauden viimeinen seuraottelu, GP vastaan Kerigolf pelattiin sunnuntaina 13.8 hyvässä tunnelmassa ja tasaisissa merkeissä, vaikka voitto kirposikin vieraille lukemin 4-5. Kenttä oli viritetty Lähi-Tapiola openia varten mestaruuskilpailun arvoilla, joten reikäpelien lisäksi oli ottelijoilla mahdollisuus kokea myös takatiin tunnelmaa. Tapiolan voittajat osoittivat, että viikon kuluttua lähdetään par´ista liikkeelle, jos kelit säilyvät hyvinä.

Samaan aikaa toisaalla:

Junior challengetourilla Kartanogolfissa Henrietta Nykänen sijoittui sunnuntaina mainiosti kolmanneksi ja Anni Valjakka rankingpisteille. Pojissa pisteille pelasivat Joona Strengell ja Matias Idström. GP:n mukavaa tiimiä täydensi Mikaela Nykänen, joka sijoittui edellispäivänä Kerigolfissa Futuretourin osakilpailussa sarjassaan toiseksi.

Touripelaajien jalanjäljissä oli Mikkelin nuorisogolfin peliharjoituksissa nuorempia lajin harjoittajia. Tulevaisuuden edustajia seuraotteluihinkin?

– Jukka Röyti –

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

07.03.2024 Joogaa golfareille (Tapahtuma)Jooga auttaa sinua lisäämään liikkuvuutta, lihaskuntoa ja tasapainoa. Tämä tilaisuus sopii aloittelijoille ja joogaa aiemmin harrastaneille niin miehille kuin naisille ikään katsomatta. Tilaisuuden ohjaajana toimii kokenut joogavalmentaja Kimmo Hänninen. Sinulla tarvitsee olla mukana rento vaatetus. Kaiken muun saat lainaksi paikan päällä. Mukaan mahtuu 15 henkilöä. Osallistumismaksu 5 e/ kerta, laskutus Nexgolfin kautta. Paikka Yogasoul, Maaherrakatu 21, Mikkeli. 7.3. klo 19.00-20.30

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset