Ulkomailla pelattujen kierrosten syöttäminen Nexgolfiin

15.10.2019

 

Syyskokouksessa pyydettiin kannanottoa ulkomailla pelattujen kierrosten merkitsemisestä tasoituskierrokseksi.

Golf-Porrassalmi hyväksyy myös nämä kierrokset tasoituskierroksiksi ja ne voidaan merkitä Nexgolfiin omatoimisesti samalla tavalla kuin Suomen kentillä pelatut kierrokset.

Nexgolfista ei löydy ulkomaisia kenttiä, joten tulos syötetään järjestelmään kokonaispisteiden perusteella, ei väyläkohtaisesti.

Tulos syötetään omaan Nexgolfiin seuraavasti:

 1. Kirjaudu Nexgolfiin omilla jäsentunnuksillasi (Kirjaudu)
 2. Etusivulla on kohta ”Viimeisimmät tulokset”. Kyseisen kohdan oikeassa yläreunassa on pieni valikko, josta avautuu eri vaihtoehtoja. Klikkaa hiirellä näistä kolmesta pienestä viivasta ja valitse ”Syötä uusi tulos pisteiden perusteella” (kuva 1).
 3. Täytä tiedot
  1. ” Valitse kenttä” -osioon tulee laittaa ensimmäisenä ylhäällä oleva vaihtoehto ”-” (kuva 2)
  2. Lisää päivämäärä, jolloin pelasit kierroksen
  3. Merkitse pelasitko 9 vai 18 reikää
  4. Lisää kierrokselta saamasi kokonaispistemäärä (järjestelmä ei laske pisteitä valmiiksi, vaan se tulee tehdä itse)
  5. ”Kommenttini tasoitushistoriaan” -osioon lisää kentän nimi, jolla kierroksen pelasit. Tämä tieto jää nähtäville tasoitushistoriaan ja myöhemmin on helppo katsoa, millä kentällä kyseinen tulos on pelattu.
  6. Tallenna tiedot

 

 

 

 

Huomioi vielä: mikäli olet syöttänyt kierroksen pelin aikana jo GameBookiin tai eBirdieen tasoituskierrokseksi, muutos menee sitä kautta. Jos syötät sen uudelleen Nexgolfiin, tulee muutos kahteen kertaan. Mikäli näin kuitenkin on tapahtunut, ota yhteyttä caddiemasteriin, joka voi poistaa tuon toisen merkinnän.

 

.

Tapahtumat