Uusi kapteenimme esittäytyy

22.03.2018

Golf-Porrassalmi ry:n jäsenistölle

Kiitän saamastani luottamuksesta, kun minut valittiin kapteenin tehtävään!

Ensi kesänä on edessä kuudes kesäni golfin parissa. Täysiä kierroksia kesän aikana pelaan noin 50 ja siihen päälle 9-reikäisiä kierroksia jokunen. Tasoitukseni on tällä hetkellä 19.6. Joitakin kisoja olen vuosittain pelannut, mutta viihdyn paremmin kevyemmissä kisoissa ja tapahtumissa.

Tuossa alla on kapteenin tehtävistä kolme mielestäni tärkeintä. Paljon on kyllä muitakin ajatuksia mielessä, joista kerron mielelläni lisää.

1.   Kapteeni toiminnallaan ja esimerkillään luo seurahenkeä, yhteenkuuluvuutta ja viihtyvyyttä.

2.   Kapteenin vastuulla on seurassa hyvän golfkäytöksen noudattaminen ja edistäminen.

3.   Kapteenin tehtäviin kuuluu luoda yhteyksiä naapuriseuroihin kilpailullisen tai muun yhteistoiminnan käynnistämiseksi ja ylläpitämiseksi.

Tulevalla kaudella lisääntyvään vapaamuotoisempaan klubitoimintaan olin lupautunut jo aikaisemmin. Uusi klubitoimikunta on suunnitellut ensi kesäksi useita eri teemoilla toteutettavia tapahtumapäiviä, joten uskon, että koemme porukalla mukavia hetkiä kentällä ja klubilla.

Seuran hallituksella ja toimihenkilöillä on paljon kokemusta ja näkemystä golfseuramme toiminnasta ja uskon, että voimme porukalla kehittää toimintaamme jäsenistöä kuunnellen.

Toimintatavoissani pyrin avoimuuteen ja toivon olevani helposti lähestyttävä kapteeni teille kaikille jäsenille.

Alkukesästä on kansallinen golfviikko ja sen aikana olen ajatellut esitellä itseni teille mahdollisessa päivä- tai iltatilaisuudessa.

Kohti kesää siis swingaillen,

Jukka ”Juke” Pajulahti

 

 

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

24.04.2024 Talkoot ke 24.4.2024 klo 17 (Tapahtuma)Pidämme muutamat kenttätalkoot kentän avaamisen jouduttamiseksi. Tule mukaan tapaamaan tuttuja ja päivittämään kuulumiset. Talkoissa saamme yhdessä paljon aikaan! Juomatarjoilu. Huom! Talkoisiin ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Muista myös Talkookisa 25.5.2024 mukana olleille!

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset