Viikkokisat käyntiin torstaina 25.5.

22.05.2017

Viikkokilpailun alkamisajankohtaan on tullut muutos. Viikkokisat alkavat to 25.5., ja jatkuvat siitä lähtien keskiviikkoisin ja torstaisin.

Viikkokilpailuja pelataan tästä lähtien joka viikko syyskuun alkuun asti. Kilpailukierroksen voi jatkossa pelata joko keskiviikkona tai torstaina. Pelimuotona on pistebogey, naisille ja miehille on omat sarjansa. Kilpailumaksu on 5€ / startti, joka maksetaan caddiemasterille ilmoittautumisen yhteydessä. Lisäksi torstaisin samalla kilpailumaksulla voi osallistua scratch-cupiin, jossa pelimuotona tasoitukseton lyöntipeli. Osallistumisoikeus: GP:n jäsenet ja Saimaa Golfin osakkaat. Lisätietoa täältä, kohdasta VIIKKOKISAT 2017 (24.5 – 7.9)

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

07.03.2024 Joogaa golfareille (Tapahtuma)Jooga auttaa sinua lisäämään liikkuvuutta, lihaskuntoa ja tasapainoa. Tämä tilaisuus sopii aloittelijoille ja joogaa aiemmin harrastaneille niin miehille kuin naisille ikään katsomatta. Tilaisuuden ohjaajana toimii kokenut joogavalmentaja Kimmo Hänninen. Sinulla tarvitsee olla mukana rento vaatetus. Kaiken muun saat lainaksi paikan päällä. Mukaan mahtuu 15 henkilöä. Osallistumismaksu 5 e/ kerta, laskutus Nexgolfin kautta. Paikka Yogasoul, Maaherrakatu 21, Mikkeli. 7.3. klo 19.00-20.30

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset