Viiskymppisellä ei askel paina, Ryder Cup 2017 Mikkelin Golfille

06.07.2017

Vuoden 2017 Ryder Cup pelattiin maanantaina 3.7 Mikkelin Golfin lentokenttäpuistossa ja tiistaina 4.7 Annilassa. 50-vuotisjuhlavuottaan viettävä MG oli kovassa iskussa kotikentällään vieden 14 jaossa olleesta pisteestä peräti 12½. Kirittävää siis jäi seuraavalle päivälle Annilaan.

GP osoittikin kotonaan hyvää taistelumieltä ja vei kaksinpelit lukemin 9½ – 4½, jolloin kokonaistulokseksi tuli: GP 11 – MG 17.  Jos siis olisi pelattu vielä kolmas päivä, niin tilanne olisi voinut kääntyä GP:n hyväksi…:)  Koska näin ei ollut, niin seuraava mahdollisuus koittaa vasta vuoden kuluttua. Muutama uusi pelaaja oli mukana joukkueessa tänäkin vuonna. Jos kutsu käy, niin ethän epäröi lähteä mukaan!

Terv

– kapteeni –

Kilpailut ja tapahtumat

Seuraava tapahtuma:

16.06.2024 K-Supermarket Karikko GP:n senioreiden kk-kisaK-SUPERMARKET KARIKKO KUUKAUSIKILPAILUT 2024 Kuukausikilpailu pelataan toukokuusta syyskuuhun (viisi kuukautta). Kunkin kuukauden osakilpailun saa pelata kilpailuaikataulusta ilmenevänä lauantaina, sunnuntaina tai sitä seuraavana maanantaina. Toukokuussa ei ole lauantaipeliä toisen tapahtuman johdosta. Kilpailun voi pelata jokaisena päivänä, mutta vain kuukauden paras tulos otetaan huomioon kokonaiskilpailussa. Seuraottelussa 14.8 pelattuihin kilpailutuloksiin lisätään automaattisesti 2 bogeypistettä (”bonuskierros”). Viimeisessä osakilpailussa on tarjolla ”superbonuspisteet”. Katso lisää sivuiltamme https://annilangolfkeskus.fi/senioreiden-kalenteri/

Kilpailujen lähtöajat ja tulokset